☰ Menu
 
 

Ardennen Camping Bertrix

Bertrix, Wallonie-Ardennen

BestCamp
Buitenzwembad op Bertrix

Park in het kort


Camping Bertrix is 1 van de meest luxe camping gelegen op de Belgische Ardennen. U kunt op deze camping verblijven in een tent, caravan, of in 1 van de stacaravans of hutten op deze camping. De toiletgebouwen zijn zoals u van een 4 sterrencamping mag verwachten prima in orde. Een prima uitvalsbasis om de Ardennen eens goed te verkennen. 1 ding is zeker. Het verkennen van de prachtige Ardennen bent u zomaar niet klaar mee. Op de camping is voor zowel jong als oud heel erg veel te doen. Lees uitgebreide omschrijving.

Ardennen Camping Bertrix Boeken

Meestal geboekt via:

Of check de actuele last minutes

Terras

Luxe camping op de Belgische Ardennen

Camping Bertrix is 1 van de meest luxe camping gelegen op de Belgische Ardennen. U kunt op deze camping verblijven in een tent, caravan, of in 1 van de stacaravans of hutten op deze camping. De toiletgebouwen zijn zoals u van een 4 sterrencamping mag verwachten prima in orde. Een prima uitvalsbasis om de Ardennen eens goed te verkennen. 1 ding is zeker. Het verkennen van de prachtige Ardennen bent u zomaar niet klaar mee. Op de camping is voor zowel jong als oud heel erg veel te doen.

Het buitenzwembad biedt veel vermaak en sfeer

Kortingen en aanbiedingen Camping Bertrix

Ook al is Camping Bertrix een absolute topcamping, natuurlijk betaalt u niet graag teveel voor uw verblijf hier. Vergelijk daarom de door ons geselecteerde aanbieders voor Camping Bertrix en u vindt altijd de scherpste prijs voor uw verblijf op de Belgische Ardennen.

Deze website gebruikt cookies, meer info