☰ Menu
 
 

Roompot Noordzee Résidence Cadzand-Bad

Cadzand-Bad, Zeeland

Roompot Vakanties

Park in het kort


Een korte omschrijving van dit vakantiepark: Een modern vakantiepark waar je op het terras van je bungalows de zee kunt horen met alles erop en eraan. Korter kunnen we het niet samenvatten. Wat ons betreft is dit vakantiepark 1 van de mooiste parken aan de kust. Roompot Noordzee Residence Cadzand-Bad ligt helemaal in het zuidwesten van de provincie Zeeland, pal aan de grens met België. Een modern vakantiepark, dat slechts 350 meter van het strand ligt. Ideaal dus als jij een strandliefhebber bent. In de buurt van Roompot Noordzee Residence Cadzand-Bad vind je de steden Knokke, Brugge, maar ook het wat minder bekende Sluis. Zowel de accommodaties, als de faciliteiten op het park zijn zeer modern. Er is dus voor jong en oud erg veel te doen, zowel op het park, als in de directe omgeving. Lees uitgebreide omschrijving.

Roompot Noordzee Résidence Cadzand-Bad Boeken

Meestal geboekt via:

Of check de actuele last minutes

Kinderen spelen buiten in de omgeving van hun vil

Roompot Noordzee Residence Cadzand-Bad

Een korte omschrijving van dit vakantiepark: Een modern vakantiepark waar je op het terras van je bungalows de zee kunt horen met alles erop en eraan. Korter kunnen we het niet samenvatten. Wat ons betreft is dit vakantiepark 1 van de mooiste parken aan de kust. Roompot Noordzee Residence Cadzand-Bad ligt helemaal in het zuidwesten van de provincie Zeeland, pal aan de grens met België. Een modern vakantiepark, dat slechts 350 meter van het strand ligt. Ideaal dus als jij een strandliefhebber bent. In de buurt van Roompot Noordzee Residence Cadzand-Bad vind je de steden Knokke, Brugge, maar ook het wat minder bekende Sluis. Zowel de accommodaties, als de faciliteiten op het park zijn zeer modern. Er is dus voor jong en oud erg veel te doen, zowel op het park, als in de directe omgeving.

Kinderen spelen in het speelschip

Faciliteiten op Roompot Noordzee Residence Cadzand-Bad

Zoals gezegd: Op Roompot Noordzee Residence Cadzand-Bad hoef je je nooit te vervelen. Er is genoeg te doen. Uiteraard in de eerste in de omgeving, want het park ligt vlakbij de kust en dit biedt mogelijkheden voor diverse watersporten. Is het weer wat minder en wil je toch gaan zwemmen, dan is op het park overdekt zwembad te vinden. Qua activiteiten scoort Noordzee Residence Cadzand-Bad erg hoog, want je vindt er tennisbanen, voetbalvelden, een sporthal met mogelijkheden voor o.a. squash en badminton, diverse speeltuinen, bowlingbanen en erg leuk is ook de gethematiseerde midgetgolf. Voor de kinderen wordt er ook erg veel gedaan in o.a. de Koos Kids Club. Op het park is WiFi overigens geheel gratis en zijn fietsen, bolderkarren en zelfs scooters te huur. Voor de inwendige mens kun je zorgen in het a la carte restaurant, of hou het makkelijk en haal iets te eten bij de afhaalservice.

Luchtfoto van Roompot Noordzee Réesidence Cadzand-Bad

Kortingen en aanbiedingen Noordzee Residence Cadzand-Bad

Lekker aan de Zeeuwse kust verblijven op een toppark als Noordzee Residence Cadzand-Bad doe je natuurlijk het liefste voor de laagste prijs. Tip: Check dan even de vouchercodes van Roompot van Roompot of de  actuele acties en kortingen van Roompot Vakanties. Hier vind je meestal wel een aanbieding waardoor je voordeliger uit bent. Dit geldt niet alleen voor Noordzee Residence Cadzand-Bad, maar voor alle vakantieparken van Roompot. Daarnaast is het doorgaans erg zinvol om even de actuele kortingen en aanbiedingen te checken bij de aanbieders die we op deze pagina voor je hebben geselecteerd. We wensen je in ieder geval een voordelige, maar vooral leuke vakantie aan de Zeeuwse kust!

Deze website gebruikt cookies, meer info