Meer dan 600 vakantieparken
☰ Menu
 
 

Roompot Camping Dishoek

Koudekerke, Zeeland

Roompot Vakanties
Plaats review >>

Geef je mening in 2 minuten

Park in het kort


  • Direct aan zee in het karakteristieke Koudekerke
  • Sport- en animatieteam, De Koos Kids Club en meer activiteiten
  • Een goede vakantiebestemming voor de water- en natuurliefhebbers

Heerlijk kamperen, direct aan zee in het karakteristieke Koudekerke. Lijkt dit jou ook wat? Camping Dishoek is de ultieme vakantiebestemming voor jou en je gezin. Direct aan de voet van de duinen met een prachtig zandstrand waar je heel wat uurtjes kunt doorbrengen. Naast het strand biedt de omgeving rondom Camping Dishoek nog veel meer moois en is er voor ieder wat wils iets te vinden op de camping zelf! Kortom, een fijne plek om met het gezin, vrienden of familie te gaan genieten van een onbezorgde kampeervakantie.  Lees uitgebreide omschrijving.

Roompot Camping Dishoek Boeken

Meestal geboekt via:

Of check de actuele last minutes

Camping Dishoek

Heerlijk kamperen, direct aan zee in het karakteristieke Koudekerke. Lijkt dit jou ook wat? Camping Dishoek is de ultieme vakantiebestemming voor jou en je gezin. Direct aan de voet van de duinen met een prachtig zandstrand waar je heel wat uurtjes kunt doorbrengen. Naast het strand biedt de omgeving rondom Camping Dishoek nog veel meer moois en is er voor ieder wat wils iets te vinden op de camping zelf! Kortom, een fijne plek om met het gezin, vrienden of familie te gaan genieten van een onbezorgde kampeervakantie.

Heerlijk kamperen op Camping Dishoek

De kampeerplaatsen van Camping Dishoek zijn ruim opgezet en voorzien van alle gemakken die je wenst te hebben tijdens een onbezorgde kampeervakantie. Het is er prima vertoeven met meerdere sanitairblokken en afwasruimtes. De camping is ideaal voor gezinnen met kinderen, van jong tot oud. Er is namelijk genoeg te beleven. Wat dacht je bijvoorbeeld van het sport- en animatieteam wat dagelijkse activiteiten organiseert of de speeltuintjes en sportvelden waar je heerlijk kunt uitleven met vriendjes en vriendinnetjes. De Koos Kids Club is geschikt voor de allerkleinsten en zorgt er voor dat zij een top tijd zullen beleven samen met Koos Konijn en de vele dansjes, liedjes en knutselwerkjes. Als je graag wilt zwemmen in een zwembad dat heb je als gast van Camping Dishoek gratis toegang tot het zwemparadijs op Hof Domburg, circa 20 kilometer rijden met de auto. Wellicht een leuk idee voor een dagtripje met gegarandeerd veel waterpret!

Ook de omgeving rondom de camping is ideaal te noemen. Vooral voor de water- en natuurliefhebbers is Camping Dishoek een goede vakantiebestemming. Met het strand op loopafstand en talloze wandel- en fietspaden is er altijd wel wat te beleven. Ook plaatsen als Zoutelande, Middelburg, Domburg en Veere zijn zeker de moeite waard om eens te bezoeken en aldaar de gezellige Zeeuwse sfeer te ervaren. Mocht je het verderop willen zoeken kan je ook de provincie uit trekken, zelfs een tripje naar onze zuiderburen behoort tot de mogelijkheden!

Kortingen en aanbiedingen voor Camping Dishoek

Een heerlijke vakantie op Camping Dishoek wilt iedereen wel, zeker tegen een voordelige prijs. Houd daarom de actuele aanbiedingen, kortingen en lastminutes van Roompot Vakanties in de gaten. Wie weet scoor jij een goede aanbieding en kan jij gaan genieten van een welverdiende vakantie met het gezin. Wij willen jou in ieder geval een hele fijne vakantie wensen op de camping in het mooie Zeeland!