☰ Menu
 
 

Roompot Beach Resort Nieuwvliet-Bad

Nieuwvliet-Bad, Zeeland

Roompot Vakanties

Park in het kort


  • Dicht bij zee en strand
  • Luxe villa's en lodges
  • Overdekt zwembad

Bij Beach Resort Nieuwvliet-Bad kun je genieten van luxe villa's en lodges, een overdekt zwembad en een fantastisch uitzicht vanaf het ruime terras. Het park is het ideale vakantiepark voor families en vrienden die op zoek zijn naar een ontspannende vakantie in Zeeland. Het park ligt dicht bij de zee en het strand, waardoor fietsen langs de kust en ontspannen op het strand populaire activiteiten zijn onder gasten. Lees uitgebreide omschrijving.

Roompot Beach Resort Nieuwvliet-Bad Boeken

Meestal geboekt via:

Of check de actuele last minutes

Nieuw vakantiepark van Roompot in Zeeland

Het Beach Resort Nieuwvliet-Bad biedt je de kans om te genieten van een ontspannende vakantie in de Belgische regio Brugge. De ruime self-catering vakantiehuizen zijn uitgerust met alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke vakantie: een volledig uitgeruste keuken, satelliet-tv en WiFi. Het nabijgelegen dorp Nieuwvliet heeft veel te bieden: van winkels en restaurants tot speeltuinen voor kinderen. Dichtbij het strand en in de buurt van de mooie stad Brugge. Nieuwvliet is één van de mooiste vakantiedorpen aan de Vlaamse kust. De stranden zijn zanderig en lang ondiep, dus perfect voor kleine kinderen. Emmers, scheppen, krabben vangen. Er zijn een aantal houten strandlodges met veranda, grotere villa's met drie slaapkamers met zelfs een sauna. Een houten vlonderpad brengt je vanaf het park rechtstreeks naar het brede strand.

Zo gaat het park er van boven uitzien

Bekijk project Noordzee Vakantiepark Nieuwvliet-Bad

Noordzee Vakantiepark Nieuwvliet-bad vervangt straks Recreatiepark De Pannenschuur. Dit is een vakantiepark dat bestaat uit meerdere bij elkaar gevoegde vakantieparken. Straks wordt dit 1 groot vakantiepark dat volledig voldoet aan alle moderne eisen. Als je meer informatie wilt, of interesse hebt om een recreatiebungalow op dit park te kopen, kun je altijd even een kijkje nemen op de speciale projectwebsite van Noordzee Vakantiepark Nieuwvliet-Bad.

Deze website gebruikt cookies, meer info