Meer dan 600 vakantieparken
☰ Menu
 
 

Roompot Zeebad

Roompot Vakanties

Park in het kort


Een vakantiepark met een prachtige ligging aan het Noordzeestrand met een zeer ruime keuze aan vakantiebungalows en ook nog eens flink wat faciliteiten. Dit is ongeveer hoe je Vakantiepark Zeebad kunt samenvatten. Vakantiepark Zeebad is 1 van de vele uitgebreide vakantieparken van Roompot Vakantie in Zeeland. Dat er een ruime keuze is aan diverse vakantiebungalows is overigens niet zo heel vreemd. Vakantiepark Zeebad is namelijk het resultaat van de samenvoeging van 3 andere vakantieparken. Lees uitgebreide omschrijving.

Roompot Zeebad Boeken

Meestal geboekt via:

Of check de actuele last minutes

Uitgebreide omschrijving

Vakantiepark Zeebad in Breskens

Een vakantiepark met een prachtige ligging aan het Noordzeestrand met een zeer ruime keuze aan vakantiebungalows en ook nog eens flink wat faciliteiten. Dit is ongeveer hoe je Vakantiepark Zeebad kunt samenvatten. Vakantiepark Zeebad is 1 van de vele uitgebreide vakantieparken van Roompot Vakantie in Zeeland. Dat er een ruime keuze is aan diverse vakantiebungalows is overigens niet zo heel vreemd. Vakantiepark Zeebad is namelijk het resultaat van de samenvoeging van 3 andere vakantieparken.

Faciliteiten op Vakantiepark Zeebad

Op Vakantiepark Zeebad zul je je niet heel snel vervelen en hetzelfde geldt ook voor de kinderen. Zo is er de Koos Kids Club, een overdekt zwembad en diverse zaken waardoor je je vakantie enigszins sportief door kunt brengen. Daarnaast ligt Vakantiepark Zeebad slechts 1 km van het strand. Hier kun je dus lekker gaan zonnen, of heerlijk uitwaaien.

Kortingen en aanbiedingen Roompot Zeebad in Breskens

Doorgaans vind je de beste aanbieding voor Vakantiepark Zeebad door eerst even de actuele aanbiedingen van Roompot Vakanties te checken of de bekijk de Roompot actiecodes. Daarnaast is het handig om even de actuele aanbiedingen van de door ons geselecteerde aanbieders die je vindt op deze pagina te checken. Houdt hierbij rekening met: Reserveringskosten, (verplicht) bedlinnen en toeristenbelasting. We hopen dat je een prettige en voordelig vakantie zult beleven in het prachtige Zeeuwse Breskens. 

Deze website gebruikt cookies, meer info