Meer dan 600 vakantieparken
☰ Menu
 
 

EuroParcs Schoneveld

EuroParcs

Park in het kort


  • Vlakbij het strand
  • Animatieteam, Wellness en meer faciliteiten
  • Ligt in Breskens, Zeeuws-Vlaanderen

Schoneveld is een vakantiepark gelegen in Breskens, Zeeuws-Vlaanderen, waar men zich volledig inzet om voor jou als gast het vakantiepark tot in de puntjes op orde te hebben. Het park is vlakbij het strand gelegen waardoor je binnen enkele minuten het zand onder je voeten kunt voelen.  Dit 5 sterren vakantiepark heeft dus alles waar je als gast naar opzoek bent om optimaal van je vakantie te kunnen genieten. Ook biedt de omgeving genoeg mogelijkheden. Van een heerlijke strand wandeling tot een bezoek aan 1 van de leuke dorpjes in de omgeving. Lees uitgebreide omschrijving.

EuroParcs Schoneveld Boeken

Meestal geboekt via:

Of check de actuele last minutes

Uitgebreide omschrijving

EuroParcs Schoneveld in Breskens, Zeeuws- Vlaanderen

Schoneveld is een vakantiepark gelegen in Breskens, Zeeuws-Vlaanderen, waar men zich volledig inzet om voor jou als gast het vakantiepark tot in de puntjes op orde te hebben. Het park is vlakbij het strand gelegen waardoor je binnen enkele minuten het zand onder je voeten kunt voelen.  Dit 5 sterren vakantiepark heeft dus alles waar je als gast naar opzoek bent om optimaal van je vakantie te kunnen genieten. Ook biedt de omgeving genoeg mogelijkheden. Van een heerlijke strand wandeling tot een bezoek aan 1 van de leuke dorpjes in de omgeving.

Faciliteiten op vakantiepark EuroParcs van DroomParken

Het zwembad op EuroParcs Schoneveld is geheel overdekt en leent zich zowel goed voor het trekken van een paar baantjes, als een plek waar de kinderen lekker kunnen spelen. Daarnaast biedt het park op het gebied van horeace een restaurant en een snackbar. Het restaurant heeft een groot terras waar je heerlijk kunt genieten van een lunch, diner of gewoon gezellig een hapje of een drankje kunt doen. Verder is er op EuroParcs Schoneveld ook een bowlingbaan aanwezig, waar je gezellig met de hele familie een balletje kan gaan gooien, sla je liever met een tennisracket tegen een bal? Dan kun je altijd even op de tennisbaan aan je conditie werken. Verder vind je op het park nog een jeu de boules baan, is er skelterverhuur, een air trampoline en zijn er diverse speeltoestellen.

Kortingen en aanbiedingen EuroParcs Schoneveld

Op zoek naar een de scherpste prijs voor EuroParcs Schoneveld? Check direct de acties en aanbiedingen van de door ons geselecteerde aanbieders. Je weet dan heel zeker dat je niet teveel betaald voor dit schitterende Zeeuws-Vlaamse vakantiepark.

Deze website gebruikt cookies, meer info