Meer dan 600 vakantieparken
☰ Menu
 
 

Roompot St. Pierre

Roompot Vakanties

Park in het kort


In de toeristische badplaats Nieuwvliet-Bad vind je het rustige bungalowpark St. Pierre. Een park waar je kunt genieten van heel veel strandplezier, want St. Pierre ligt slechts op loopafstand van het strand in een schitterend duingebied. Goed om ook even te noemen is dat de stranden van Nieuwvliet-Bad beschikken over een blauwe vlag. Dit is een Europees predikaat voor schone en veilige stranden en jachthavens. In de buurt zijn daarnaast een aantal natuurgebieden die zeker een bezoek waard zijn. Op St. Pierre kun je verblijven in diverse soorten accommodaties. Zo vind je appartementen en geschakelde bungalows. Lees uitgebreide omschrijving.

Roompot St. Pierre Boeken

Check de beste aanbieding bij:

Of check de actuele last minutes

Uitgebreide omschrijving

Bungalowpark St. Pierre in Nieuwvliet-Bad

In de toeristische badplaats Nieuwvliet-Bad vind je het rustige bungalowpark St. Pierre. Een park waar je kunt genieten van heel veel strandplezier, want St. Pierre ligt slechts op loopafstand van het strand in een schitterend duingebied. Goed om ook even te noemen is dat de stranden van Nieuwvliet-Bad beschikken over een blauwe vlag. Dit is een Europees predikaat voor schone en veilige stranden en jachthavens. In de buurt zijn daarnaast een aantal natuurgebieden die zeker een bezoek waard zijn. Op St. Pierre kun je verblijven in diverse soorten accommodaties. Zo vind je appartementen en geschakelde bungalows.

Faciliteiten op Bungalowpark St. Pierre

Op het park zelf vind je voornamelijk erg veel rust en niet heel veel faciliteiten, maar je kunt bijvoorbeeld wel terecht in het zwembad van het naastgelegen vakantiepark Pannenschuur. Of de wat uitgebreidere zwembaden Scheldeveste op ca. 10 km en het subtropische zwembad De Roompot in Kamperland op Roompot Beach Resort. Echter is die wel ongeveer op 85km afstand. Verder vind je op het park Tennisbanen, fietsenverhuur en speeltuinen. Belangrijkste is wellicht de mooie ligging van die vakantiepark aan het Noordzeestrand. Honger gekregen na een relaxte stranddag? Op het park vind je ook een snackbar voor een snelle hap.

Kortingen en aanbiedingen St. Pierre

St. Pierre is echt een park voor rustzoekers die ervan houden om te genieten van de Zeeuwse kust. De accommodaties op het park zijn dik in orde, maar niet de meest luxe die je zult vinden in deze regio. Hetzelfde geldt voor de faciliteiten op het park. Zin in een verblijf op Roompot St. Pierre in Nieuwvliet-Bad? Bekijk dan eerst eens de actuele aanbiedingen en acties van Roompot Vakanties, of maak gebruik van de Roompot actiecode. Tevens kun je ook altijd even de prijzen vergelijken van de aanbieders die we voor dit park voor je hebben geselecteerd. Houdt wel rekening met bijkomende kosten, dit zijn doorgaans reserveringskosten, toeristenbelasting en kosten voor bedlinnen. We hopen dat je een goede vakantie zult hebben aan de prachtige Zeeuwse kust!

Deze website gebruikt cookies, meer info