☰ Menu
 
 

Top 10 strandhuisjes in Nederland

Top 10 strandhuisjes in Nederland

Strandhuisjes worden steeds populairder. Sterker nog: Je moet een strandhuisje eigenlijk gewoon een keer meegemaakt hebben. Onder alle weersomstandigheden beleef je zon, zee en strand maximaal vanuit 1 van de strandhuisjes. Graag helpen we je op weg het beste strandhuisje te boeken. Daarom zetten we de 10 beste parken met strandhuisjes op een rij en vertellen we je natuurlijk ook waar je de beste aanbiedingen voor deze strandhuisjes kan vinden.

Inhoudsopgave

  1. Strandhuisjes op Roompot Beach Resort
  2. Strandhuisjes op Strandhuisjes Julianadorp
  3. Strandhuisjes op Molecaten Park Hoogduin
  4. De Strandhuisjes op Eiland van Maurik
  5. Strandhuisjes op Vakantiepark Kijkduin
  6. LARGO Beach Villa’s Hoek van Holland
  7. Strandvilla’s op Oasis Parcs Punt West Hotel & Beachresort
  8. Duinhuisjes op Molecaten Park Noordduinen
  9. Sea Lodges op Qurios Bloemendaal aan Zee
  10. Surf & Beach Strandhuisjes

1. Strandhuisjes op Roompot Beach Resort

De strandhuisjes op Roompot Beach Resort maken onderdeel uit van een zeer uitgebreid vakantiepark. Deze strandhuisjes zijn erg mooi en voorzien van alle mogelijke comfort die je kan wensen. Vanaf je strandhuisje heb je een prachtig uitzicht over het Zeeuwse strand. Op het park zelf is erg veel te doen, zo is er een uitgebreid zwembad, animatie en talrijke andere voorzieningen. Daarnaast biedt ook de omgeving voldoende mogelijkheden voor leuke uitstapjes.

Check de beste aanbiedingen voor Roompot Beach Resort

2. Strandhuisjes op Strandhuisjes Julianadorp

Vanuit je strandhuisje loop je direct de zee in tijdens een verblijf op Strandhuisjes Julianadorp Daarnaast is er in de directe regio enorm veel te doen. Je vindt hier namelijk Sprookjeswonderland, KlimVallei en een minigolfbaan. Tevens kun je hier genieten van de vele strandpaviljoens en natuurlijk van zee & strand en gelukkig ook heel vaak de zon!

Check de beste aanbiedingen voor Strandhuisjes Julianadorp

3. Strandhuisjes op Molecaten Park Hoogduin

De strandhuisjes op Molecaten Park Hoogduin staan lekker ver uit elkaar. Dit zorgt voor voldoende privacy tijdens je verblijf op het strand. De strandhuisjes op dit park zijn behoorlijk goed voorzien van alles om je vakantie zo comfortabel mogelijk te maken. Daarnaast beschikt ook het park over een flink aantal faciliteiten. Wat ons betreft een goede optie als je op zoek bent naar een strandhuisje.

Check de beste aanbiedingen voor Molecaten Park Hoogduin

4. De Strandhuisjes op Eiland van Maurik

Ok, deze strandhuisjes liggen niet aan de kust, maar wel aan het water. Ben je hier ooit geweest, dan weet je het: Het echte strandgevoel komt je direct tegemoet zodra je je strandhuisje binnenstapt. Een notering in onze strandhuisjes top 10 is dan ook zeker verdiend. Zeker omdat de zonsondergangen op Eiland van Maurik meer dan de moeite waard zijn.

Check de beste aanbiedingen voor Eiland van Maurik

5. Strandhuisjes op Vakantiepark Kijkduin

Op Vakantiepark Kijkduin heb je de keuze uit een zeer ruim aantal strandhuisjes. Lekker voor als je op het strand wilt verblijven in een huisje met voldoende comfort. Groot voordeel op Vakantiepark Kijkduin is dat er erg veel te doen is. Een strandhuisje huren op dit park heeft dus ook als groot voordeel dat de kinderen zowel van het strand kunnen genieten, als van vele andere zaken.

Check de beste aanbiedingen voor Vakantiepark Kijkduin

6. LARGO Beach Villa’s Hoek van Holland

Lekker genieten van het strand en op enkele meters afstand een talrijk aantal leuke strandtentjes. Enerzijde een wijds uitzicht over de noordzee en het strand. Anderzijds uitzicht over het Breediep, een enorm drukke vaarroute, waar je enorme schepen voorbij ziet komen. De strandhuisjes van LARGO Beach Villa’s Hoek van Holland zijn schitterend en zeker als je naast een strand- en zeebeleving voldoende comfort wilt een erg goede keuze.

Check de beste aanbiedingen voor LARGO Beach Villa’s Hoek van Holland

7. Strandvilla’s op Oasis Parcs Punt West Hotel & Beachresort

De top als het op luxe aankomt. Een luxere strandbeleving dan op Punt West is dan ook eigenlijk niet mogelijk. Geen strandhuisjes, maar strandvilla's. Dit is wat je mag verwachten op Oasis Parcs Punt West Hotel & Beachresort. Wil je echt voor de absolute top gaan en verblijven op het strand, Dan is dit park middenin natuurgebied De Punt precies waar je naar op zoek bent.

Check de beste aanbiedingen voor Oasis Parcs Punt West Hotel & Beachresort

8. Duinhuisjes op Molecaten Park Noordduinen

Geen echte strandhuisjes, maar duinhuisjes. Ook deze geven toch ook wel zoveel strandgevoel dat we vonden dat ze niet konden ontbreken in deze strandhuisjes top 10. Deze duinhuisjes op Molecaten Park Noordduinen zijn best van een behoorlijk niveau. 75 vierkante meter, vloerverwarming en rijkelijk uitgerust. Hetzelfde geldt voor het park. Hier vind je een binnen- en een buitenzwembad en diverse andere faciliteiten. Voldoende ingredienten dus om van het strand te genieten.

Check de beste aanbiedingen voor Molecaten Park Noordduinen

9. Sea Lodges op Qurios Bloemendaal aan Zee

Prachtige strandhuisjes, op enkele meters van het strand in Bloemendaal. Je hebt op dit strandpark de keuze uit verschillende soorten huisjes, maar alle huisjes zijn zeer modern en luxe uitgevoerd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een extra tv op de slaapkamer. Op het park vind je een speelplaats voor de kinderen, een brasserie, een winkel en direct naast het park loop je zo de zee in. Qurios Bloemendaal aan Zee is met recht een zeer bijzonder park te noemen.

Check de beste aanbiedingen voor Qurios Bloemendaal aan Zee

10. Surf & Beach Strandhuisjes

De boulevard van Katwijk aan Zee is erg sfeervol en leuk om overheen te wandelen, maar nog leuker is het om er te slapen. Goed nieuws! Je kan namelijk verblijven in 1 van de Surf & Beach Strandhuisjes op het Katwijkse strand. De strandhuisjes zijn van alle gemakken voorzien, dus je vakantie aan de kust in Katwijk zit wel goed met deze strandhuisjes.

Check de beste aanbiedingen voor Surf & Beach Strandhuisjes

Deze website gebruikt cookies, meer info