☰ Menu
 
 

Roompot Strandhuisjes Julianadorp

Julianadorp aan Zee, Noord-Holland

Roompot Vakanties

Park in het kort


  • Schitterend uitzicht over strand en zee
  • In het levendige Julianadorp
  • Zeer compleet ingerichte strandhuisjes

Vanuit je woonkamer de zon zien ondergaan in de zee. Het ultieme gevoel van vrijheid in je eigen strandhuisje. Daarnaast ook alle luxe die je nodig hebt. Strandhuisjes Julianadorp biedt precies wat je als liefhebber van zee en strand nodig hebt. Hiermee kun je naast een duik in de zee, ook een duik nemen in het overdekte zwembad. Wel zo lekker als het weer een beetje tegenvalt. Uniek aan de strandhuisjes op dit park is overigens dat de huisjes echt op het strand staan. Je loopt vanuit je strandhuisje zo de zee in. Lees uitgebreide omschrijving.

Roompot Strandhuisjes Julianadorp Boeken

Check de beste aanbieding bij:

Of check de actuele last minutes

Mensen zitten op het terras bij hun eigen strandhuis

Ren vanuit je strandhuisje de zee in

De hele dag door uitzicht over zon, zee en strand. Tenminste, als de zon schijnt, maar strand en zee zijn hier altijd. Strandhuisjes Julianadorp is hiermee een uniek park, want je rent zo vanuit je bungalow de zee in. De strandhuisjes zelf zijn niet groot, maar hier merk je weinig van. De indeling is zeer economisch gedaan. Groot voordeel is dat je vanuit je woonkamer over de zee heen kijkt.

Woonkamer met keuken in 1 van de strandhuisjes

De strandhuisjes

Hoewel niet heel groot, krijg je van deze strandhuisjes wel een enorm luxegevoel. Sowieso heb je zowel vanuit je woonkamer, als van je veranda uitzicht over strand en zee. Tevens zijn deze strandhuisjes voorzien van alles wat je nodig hebt, zoals een eigen keuken, badkamer en 2 slaapkamers. Wil je met meer dan 4 personen in een strandhuisje verblijven, dan kun je ook de woonkamer nog ombouwen tot slaapkamer. Kortom: De ideale ingrediënten voor alle weersomstandigheden om te genieten van het strand!

Bekijk alle bungalows
Kinderen spelen op het strand

Kortingen en aanbiedingen Strandhuisjes Julianadorp

In een strandhuisje uitkijken over de zee, geeft natuurlijk het gevoel van ultieme luxe. Ondanks dit, betaal je natuurlijk niet graag teveel. Check daarom de actuele Roompot aanbiedingen. Hier vind je de beste acties van Roompot Vakanties. Daarnaast vind je op deze pagina een overzicht van de beste aanbieders voor dit prachtige strandpark. Houdt bij het vergelijken wel rekening met mogelijk bijkomende kosten, meestal zijn dit reserveringskosten, toeristenbelasting en bedlinnen. Wij wensen je een fijne strandvakantie in je eigen strandhuisje in Julianadorp aan Zee!

Deze website gebruikt cookies, meer info