☰ Menu
 
 

Oasis Parcs Punt-West

Oasis Parcs

Park in het kort


Unieke luxe, op een schitterende locatie aan het Grevelingenmeer. Je kan op Pun-West kiezen voor hotelservice in je bungalow, maar ook een "gewone" bungalowvakantie houden. Punt-West is 1 van de meest luxe resorts van Nederland, sterker nog, het voel onnederlands aan. Lees uitgebreide omschrijving.

Oasis Parcs Punt-West Boeken

Meestal geboekt via:

Of check de actuele last minutes

Uitgebreide omschrijving

Unieke luxe aan het Grevelingenmeer

Uniek in Nederland, gelegen aan het Grevelingenmeer, vind je het unieke en enorm luxe Punt-West Hotel & Beachresort. Wat echt uniek is aan dit bungalowpark, is dat men een combinatie heeft gemaakt tussen een bungalowpark en een hotel. In je enorm luxe bungalow ervaar je de vrijheid, de privacy en de ruimte van een bungalow, maar je kan op Punt-West rekenen op de service van een hotel. Bedden worden opgemaakt, ontbijt wordt verzorgd en je kan s'avonds uit eten in het schitterende restaurant. Zet voet op dit bungalowpark en je hebt direct het idee dat je niet meer in Nederland bent, want het gehele park heeft de uitstraling alsof je in Dubai bent. Wat erg goed is gedaan bij de aanleg van dit park, is dat eerst de originele natuur is hersteld en vervolgens is het park ingepast in deze situatie. De bungalows zijn dan ook allen op ecologische wijze gebouwd.

Verblijf in een hotelvilla

Wellicht een nieuwe ervaring. Verblijf op Punt-West Hotel & Beachresort in een echt hotelvilla. Je kan de hotelvilla's boeken met- en zonder hotelservice. Hotelservice wil zeggen dat je dagelijks kan beschikken over een opgemaakt bed, om de dag schone handdoeken en bedlinnen en dagelijks krijg je dan op Punt-west een ontbijt. De hotelvilla's bieden plaats aan 2 t/m 8 personen en voldoen aan alle eisen die je in het hoogste segment mag verwachten. Erg bijzonder overigens is de 8 persoons toren villa. Vanuit je toren waar een slaapkamer is gesitueerd, kijk je over het Grevelingenmeer.

Kortingen en aanbiedingen Punt-West Hotel & Beachresort

Verblijven in een hotelvilla op een abnormaal luxe bungalowpark is uiteraard niet echt goedkoop. Toch zijn er wel altijd aanbiedingen te vinden voor Punt-West Hotel & Beachresort. Zo loopt er altijd een vroegboekactie en de aankomst- en vertrektijden zijn voor de meeste hotelvilla's erg flexibel. Je kan er op dit park dus ook voor kiezen om 2 dagen lekker luxe ertussenuit te gaan. Dit resort is een belevenis op zich. Wil je voordelig genieten, vergelijk dan de prijzen en aanbiedingen van de door ons geselecteerde aanbieders. Houdt hierbij wel rekening met mogelijk bijkomende kosten en zeker voor dit park services die inclusief, dan wel exclusief zijn. Wij wensen je een fijne en luxe vakantie toe in de Zeeuwse Delta.

Deze website gebruikt cookies, meer info