Meer dan 600 vakantieparken
☰ Menu
 
 

Top 10 leukste kindercampings van Nederland

Top 10 leukste kindercampings van Nederland

In Nederland is het aanbod campings enorm, maar als je met kinderen op vakantie gaat wil je natuurlijk wel de meest kindvriendelijke camping. Daarom hebben we voor jou de 10 meest kindvriendelijke campings van Nederland op een rij gezet.

Inhoudsopgave

  1. Landal Rabbit Hill
  2. Vakantiepark Witterzomer
  3. Flevo-Natuur
  4. Kampeerdorp de Zandstuve
  5. Vakantiepark ‘t Rheezerwold
  6. Recreatiepark de Leistert
  7. Familiepark Krieghuusbelten
  8. Landal Esonstad
  9. Vakantiepark De Twee Bruggen
  10. Sprookjescamping De Vechtstreek

1. Landal Rabbit Hill

1. Landal Rabbit Hill
  • Midden in de bossen op de Veluwe
  • Binnen- en buitenzwembad
  • Grote indoor speeltuin
  • Leuke uitjes in de omgeving

Landal Rabbit Hill ligt midden op Veluwe. De vele faciliteiten maken dit een erg fijn park voor kinderen. Je vindt er onder andere een binnen- en buitenzwembad. In de indoor speeltuin kunnen de kinderen zich urenlang vermaken. Daarnaast zijn ook buiten diverse speeltoestellen te vinden. Er is een dierenweide, een airtrampoline en een midgetgolfbaan. En je kunt er bowlen, lasergamen en skelters huren. Daarnaast worden de kinderen vermaakt door het Fun en Entertainment-team. Een hapje eten kan in het gezellige restaurant of bij de snackbar. En in de omgeving vind je het Dolfinarium, de Apenheul en Klimbos Garderen.

Verblijven kan op de camping of in 1 van de accommodaties. De accommodaties zijn geschikt voor 2 t/m 8 personen. Speciaal voor gezinnen zijn er kinderbungalows en babybungalows beschikbaar.

Check de actuele prijzen en aanbiedingen voor Landal Rabbit Hill

2. Vakantiepark Witterzomer

2. Vakantiepark Witterzomer
  • Verwarmd openluchtzwembad
  • Indoor speeltuin en bowling
  • Zwemvijver met zandstrand
  • In natuurrijk Drenthe

Vakantiepark Witterzomer ligt in een natuurrijke omgeving vlak bij Assen. Zwemmen kan in het buitenzwembad met glijbaan. Speciaal voor de allerkleinsten is er een peuter-/kleuterbad. Er is een indoor speeltuin en je kunt er bowlen. Kinderen kunnen zich daarnaast uitleven op het mega springkussen of de fietscrossbaan. Er zijn diverse speeltuinen en sportvelden op het park te vinden. En er is een zwemvijver met zandstrand. Ook kun je het tegen elkaar opnemen tijdens een potje midgetgolf en is er de mogelijkheid om skelters te huren. In de vakanties is er een animatieteam op het park aanwezig, dan worden er allerlei leuke activiteiten georganiseerd. Een hapje eten kan in de brasserie of bij de snackbar. In de omgeving vind je Klimpark Grolloo, De Bonte Wever en diverse wandel- en fietsroutes.

Verblijven kan op de camping of in een accommodatie. Hierbij heb je de keuze uit diverse chalets, lodges en vakantiehuizen.

Check de actuele prijzen en aanbiedingen voor Vakantiepark Witterzomer

3. Flevo-Natuur

3. Flevo-Natuur

Van huttenbouwfeesten, tot een mini-speelhuisje, zandpak, schommels en meer! Op Flevo-Natuur vind je daarnaast ook nog eens een uitgebreid binnen- en buitenzwembad. Tevens kun je hier ook kanovaren en de wat oudere jeugd kan zich vermaken in "Het Honk". De airtrampoline vormt daarnaast ook een leuke uitdaging voor jong en oud. Op het park vind je ook nog eens een zandstrand en diverse sauna's. Wat vooral opvalt op Flevo-Natuur is de vrijheid. Mede doordat dit een naturistencamping is, waan je je in een compleet andere wereld zonder de alledaagse problemen. Je kan op deze camping kiezen voor een chalet, vakantiehuisje, luxe villa, of voor een kampeerplaats. Kies je voor de velden Egel, Eekhoorn, of Wielewaal, dan worden de kinderen helemaal getrakteerd op speelvermaak.

Check beschikbaarheid bij Flevo-Natuur

4. Kampeerdorp de Zandstuve

4. Kampeerdorp de Zandstuve
  • Camping met binnen- en buitenzwembad
  • Meer dan 30 speeltuinen
  • In Overijssel, vlak bij Hardenberg

Kampeerdorp de Zandstuve is een 5 sterren camping in Rheeze. Op de camping vind je een subtropisch zwembad met spectaculaire glijbanen. Voor de allerkleinsten is er een peuter/kleuterbad. Wie liever buiten wil zwemmen, kan terecht in het verwarmde buitenzwembad. Op de camping zijn meer dan 30 speeltuinen te vinden, waaronder ook het overdekte Cobus Speelkasteel. Het enthousiaste animatieteam vermaakt de kinderen van 0 t/m 12 jaar met allerlei leuke activiteiten. Genieten van een maaltijd kan bij de pizzeria of het restaurant. Ook is er een snackbar en een ijssalon aanwezig. In de omgeving is daarnaast ook van alles te doen. Ga bijvoorbeeld een dagje naar Attractiepark Slagharen of WILDLANDS Adventure Zoo Emmen.

Voor je verblijf kun je een kampeerplaats boeken. Wil je liever in een accommodatie verblijven? Dan heb je de keuze uit diverse vakantiehuizen, waaronder een kasteel, lodge of chalet. De accommodaties zijn geschikt voor 4 t/m 10 personen.

Check de actuele prijzen en aanbiedingen voor De Zandstuve

5. Vakantiepark ‘t Rheezerwold

5. Vakantiepark ‘t Rheezerwold
  • Binnen- en buitenzwembad
  • Speeltuinen en interactieve speelvelden
  • Midden in het Vechtdal in Overijssel
  • Vlak bij Hardenberg

Vakantiepark ’t Rheezerwold is een 5 sterren camping in Heemserveen. Het park is voorzien van een binnen- en buitenzwembad. In het binnenbad vind je een peuter- en kleuterbad en een sauna. Het buitenzwembad beschikt over een grote waterglijbaan. Er zijn meerdere speeltuinen en interactieve speelvelden op het park te vinden. Tijdens de schoolvakanties is er een animatieteam aanwezig. Dan worden er allerlei activiteiten voor diverse leeftijden georganiseerd. Genieten van een hapje en een drankje kan bij de brasserie of cafetaria. En wie iets leuks wil doen in de omgeving kan onder andere kano’s huren om over de Vecht te peddelen, of naar de Apenheul of Attractiepark Slagharen gaan.

Voor je verblijf kun je een ruime kampeerplaats of accommodatie boeken. Verblijf bijvoorbeeld in een stacaravan of chalet. De accommodaties zijn geschikt voor 4 t/m 10 personen.

Check de actuele prijzen en aanbiedingen voor Vakantiepark ’t Rheezerwold

6. Recreatiepark de Leistert

6. Recreatiepark de Leistert
  • Binnen- en buitenzwembad
  • Zwemvijver met zandstrand
  • Grote indoor- en buitenspeeltuin

Recreatiepark de Leistert in Limburg is een heel fijn park voor gezinnen met kinderen. Er is een verwarmd buitengolfslagbad met glijbaan. En een subtropisch zwembad met stroomversnellingen en bubbelbaden. Ook de zwemvijver met zandstrand is ideaal voor waterratjes. De grote speeltuin zorgt voor oneindig veel speelplezier. En bij minder mooi weer kunnen de kinderen in het indoor jungledorp terecht. Er is een fietscrossbaan, je kunt midgetgolfen en bowlen, en je uitleven op het adventure sportveld. Het recreatieteam zorgt daarnaast voor leuke activiteiten voor jong en oud. Genieten van een maaltijd kan in 1 van de restaurants. Ook is er een snackbar aanwezig. In de omgeving vind je Nationaal Park de Grootte Peel. En ook Maastricht, Roermond en Toverland liggen in de buurt.

Verblijven kan op de camping of in 1 van de fijne accommodaties. Kies bijvoorbeeld voor een cabin, bungalow of lodge. De accommodaties zijn geschikt voor 2 t/m 18 personen.

Check de actuele prijzen en aanbiedingen voor Recreatiepark de Leistert

7. Familiepark Krieghuusbelten

7. Familiepark Krieghuusbelten
  • In bosrijke omgeving in Salland
  • Zwembad met spectaculaire glijbaan
  • Diverse speeltuinen en een speelbos

Familiepark Krieghuusbelten is een 5 sterren familiecamping in Salland. Het park is voorzien van een zwembad, waarvan het dak open geschoven kan worden bij mooi weer. Hier vind je een 50 meter lange glijbaan voorzien van lichteffecten. Zwemmen kan ook in de grote vijver met zandstrand. De kinderen kunnen zich uitleven in de vele speeltuinen op het park. Ook is er een indoor speeltuin aanwezig. Ze kunnen van de kabelbaan roetsjen, midgetgolfen en op de airtrampoline springen. Daarnaast is er in de weekenden en vakanties een animatieteam aanwezig. Iets eten kan bij het restaurant of de snackbar. En in de omgeving vind je Walibi Holland, Attractiepark Slagharen en Burgers’ Zoo.

Verblijven kan in een eigen kampeermiddel, of in een accommodatie. Er zijn onder andere Waterlodges, Safarilodges en chalets beschikbaar. De accommodaties zijn geschikt voor 4 t/m 6 personen.

Check de actuele prijzen en aanbiedingen voor Familiepark Krieghuusbelten

8. Landal Esonstad

8. Landal Esonstad
  • Vakantiepark in Anjum (Friesland)
  • Overdekt zwembad en zwemvijver
  • 18-holes Pitch & Putt golfbaan
  • Ideaal voor gezinnen die dol zijn op water(sport)

Landal Esonstad ligt aan de rand van Nationaal Park Lauwersmeer. Dit  park is zeer geschikt voor gezinnen die dol zijn op water(sport). Je vindt er een overdekt zwembad met sauna. Ook is er een zwemvijver met strand. Kinderen kunnen zich vermaken in het overdekte speelparadijs en in de Bollo Club. Er is een speelweide en een airtrampoline. Het Fun & Entertainment-team zorgt daarnaast voor allerlei leuke activiteiten. Sla een balletje op de 18-holes Pitch & Putt golfbaan. Ga het water op met een waterfiets of race rond op skelters. Iets eten kan bij het pannenkoekenrestaurant of de brasserie. Ook is er een snackbar aanwezig. In de omgeving vind je Zeehondencentrum Pieterburen, Adventurepark Waddenfun en Speel- en Dierenpark Sanjesfertier.

Voor je verblijf kun je een kampeerplaats boeken of kiezen voor 1 van de accommodaties aan het water. Deze zijn geschikt voor 4 t/m 12 personen. Ook zijn er speciale kinderbungalows beschikbaar.

Check de actuele prijzen en aanbiedingen voor Landal Esonstad

9. Vakantiepark De Twee Bruggen

9. Vakantiepark De Twee Bruggen

Vakantiepark De Twee Bruggen is een luxe vakantiepark in Winterswijk. Zwemmen kan in het zwempark met binnen- en buitenzwembad en 4 glijbanen. Speciaal voor de allerkleinsten is er een kinderbad en spraypark. Ook is er een sauna en fitnessruimte aanwezig. In de verschillende speeltuinen kunnen de kinderen zich helemaal uitleven. Ook is er een groot springkussen aanwezig. Op het zandstrand kunnen ze zandkastelen bouwen en in het water spelen. Ook kunnen jullie het tegen elkaar opnemen tijdens een potje bowlen of midgetgolf. Huur kano’s om het water op te gaan. Of laat de kinderen rond racen op een gehuurde skelter. Een hapje eten kan in het restaurant of de foodcorner. En in de omgeving kun je wandelen, fietsen, varen en kastelen bekijken. Ook een uitstapje naar Bredevoort of Movie Park Germany is leuk.

Voor je verblijf kun je kiezen voor een kampeerplaats op de camping of voor 1 van de accommodaties. De chalets en bungalows zijn geschikt voor 4 t/m 8 personen.

Check de actuele prijzen en aanbiedingen voor Vakantiepark De Twee Bruggen

10. Sprookjescamping De Vechtstreek

10. Sprookjescamping De Vechtstreek
  • Kindercamping met sprookjesthema
  • Kidsclubs voor kinderen van 0 t/m 10 jaar
  • Waterspeeltuinen en zwembaden
  • In het Vechtdal in Overijssel

Voor kinderen die dol zijn op sprookjes is de 5 sterren De Sprookjescamping in Rheeze een absolute aanrader. Elke dag worden de kinderen hier vermaakt met theatershows. Er zijn diverse waterspeeltuinen op het park aanwezig, waaronder 1 speciaal voor baby’s. En er is een buitenzwembad met een grote familieglijbaan. Bij minder mooi weer kun je in het binnenzwembad terecht. Op het park zijn meer dan 20 speeltuinen aanwezig, waaronder ook een binnenspeeltuin. Er is daarnaast een uitgebreid animatieprogramma voor verschillende leeftijden (0 – 10 jaar). Een hapje eten kan in het restaurant of de Eeterij. In de omgeving is van alles te beleven. Ga bijvoorbeeld naar strandmeer de Oldemeijer, Attractiepark Slagharen of Avonturenpark Hellendoorn.

Check de actuele prijzen en aanbiedingen voor De Sprookjescamping

Deze website gebruikt cookies, meer info