☰ Menu
 
 

Sprookjescamping De Vechtstreek

Sprookjescamping
Luxe sprookjes huisje op sprookjescamping De vechtstreek

Park in het kort


  • Binnenspeeltuin en uitgebreid zwembad
  • Leuke accommodaties voor de kinderen
  • Vlakbij Hardenberg in de Vechtstreek

Met een binnenspeeltuin, gethematiseerde sanitairgebouwen een een zeer uitgebreid buitenzwembad ideaal voor kinderen. Zeker voor kinderen tot ongeveer 10 jaar oud is de Sprookjescamping 1 van de beste campings in Nederland. De ligging is daarnaast prachtig in het groen, in de zogenaamde Vechtstreek, vlakbij Hardenberg. Qua accommodaties heb je de keuze uit verschillende soorten. Meest bijzondere wat ons betreft: De Sprookjes Kota. Daarnaast kun je hier ook chalets, of toercaravans huren. Lees uitgebreide omschrijving.

Sprookjescamping De Vechtstreek Boeken

Check de beste aanbieding bij:

Of check de actuele last minutes

Uitgebreide omschrijving

Sprookjescamping Vechtstreek bij Hardenberg

In het schilderachtige dorpje Rheeze, vlakbij Hardenberg ligt Sprookjescamping De Veschtstreek. De caming is 1 van de mooiste en meest uitgebreide campings van Nederland en heeft voor zowel jong als oud erg veel te bieden. Op een camping zijn uiteraard plaatsen voor tenten, campers en caravans beschikbaar, maar ook beschikt deze camping over flink wat chalets.

Een belevenis voor uw kinderen

Een verblijf op Sprookjescamping Vechtstreek is een ware belevenis voor kinderen. Zo is er iedere dag een recreatieprogramma dat s'avonds wordt afgesloten met een theater. Daarnaast is er voor de kinderen de hele dag door enorm veel te doen op het gebied van sport en spel. Uiteraard is er op een uitgebreide camping als deze ook een zwembad en vlakbij de camping vindt jede recreatieplas De Oldemeijer. Dit is een plas met een prachtig zandstrand. Op het park is er verder ook gedacht aan de inwendige mens met uitstekende horeca voorzieningen.

Kortingen en prijzen Sprookjescamping Vechtstreek

Sprookjescamping Vechtstreek heeft regelmatig acties waardoor je goedkoper kunt boeken voor je verblijf op dit park. Mooi meegenomen als je voordeliger bent voor een top! camping als deze. Check de aanbiedingen van de door ons geselecteerde aanbieders voor De Sprookjescamping en houdt rekening met eventuele bijkomende kosten, als reserveringskosten, bedlinnen en toeristenbelasting. We wensen je een fijn verblijf toe op 1 van de kindvriendelijkste campings van Nederland!

Deze website gebruikt cookies, meer info