Meer dan 600 vakantieparken
☰ Menu
 
 

De Zandstuve

Rheeze, Overijssel

De Zandstuve
Plaats review >>

Geef je mening in 2 minuten

Park in het kort


  • Kindvriendelijke camping met indoorspeeltuin en subtropisch zwembad
  • In het Vechtdal bij Hardenberg
  • Diverse soorten accommodaties te huur

Voorzien van een subtropisch zwembad, met kleuterbad en peuterbad en een 50 meter lange glijbaan. Tevens vind je een indoorspeeltuin, animatieteam, diverse speeltuinen en horeca faciliteiten. Kampeerdorp De Zandstuve ligt in het Vechtdal bij Hardenberg en is een camping op topniveau. Buiten kampeerplaatsen kun je hier ook diverse accommodaties huren. O.a. chalets, lodgetenten, toercaravans en trekkershutten. Zeker voor gezinnen met kinderen een topcamping. Lees uitgebreide omschrijving.

De Zandstuve Boeken

Check de beste aanbieding bij:

Of check de actuele last minutes

Kampeerdorp De Zandstuve bij Hardenberg

Een zeer uitgebreide camping, gelegen in het Vechtdal nabij Hardenberg. Naast dat je op de Zandstuve kan kamperen, kun je hier ook diverse accommodaties huren. De tevredenheid onder vakantiegangers die verblijven op De Zandstuve is erg groot. Dit komt mede door het grote aanbod aan faciliteiten en activiteiten. Zeker voor een vakantie samen met de kinderen is dit prachtige vakantiepark in de regio van Hardenberg zeker een aanrader.

Kampeerdorp de Zandstuve, camping met zwemparadijs

Kampeerdorp de Zandstuve beschikt over diverse faciliteiten. Zo is er een zwembadparadijs, deze is voorzien van een glijbaan van 50 meter, die ook nog eens supersnel is. De allerkleinsten kunnen terecht in het peuterbadje, dat erg leuk is aangekleed met bevers en eenden. Ook om de kleuters is gedacht met een speciaal kleuterbad, daarnaast is het mogelijk om heerlijk baantjes te trekken in het zwembad. Naast het subtropische binnenzwembad, beschikt Kampeerdorp de Zandstuve ook over een buitenbad, voorzien van een waterspeeltuin en een kleuterbad. Naast het zwembad vind je een gezellig terras en een ligweide, waar je heerlijk kunt zonnen, of een ijsje bestellen.

Naast dat Kampeerdorp de Zandstuve vermaak biedt aan waterratten, zijn er ook tal van andere leuke dingen, bijvoorbeeld Cobus Speelkasteel. Dit is een indoorspeeltuin, voorzien van een glijbaan en diverse attributen om te klimmen en te klauteren. In de Chilz playroom kunnen de kinderen vanaf 10 jaar zich volop vermaken. Animatie vind je over het hele park maar ook in Berk's bostheater. Hier kunnen de kinderen knutselen, of meedoen aan sport- en spelactiviteiten. 

Qua horeca is Kampeerdorp de Zandstuve voorzien van een snackbar, pizzeria en een gezellig familierestaurant. Iedere dag zelf koken is bij een verblijf op Kampeerdorp de Zandstuve dus niet nodig, je kan hier met alle faciliteiten en horeca voorzieningen een heerlijk ontspannende vakantie doorbrengen.

Qua horeca is De Zandstuve voorzien van een snackbar een een gezellig familierestaurant. Iedere dag zelf koken is bij een verblijf op De Zandstuve dus niet nodig, je kan hier met alle faciliteiten en horeca voorzieningen een heerlijk ontspannende vakantie doorbrengen.

Accommodaties op De Zandstuve

Kampeerdorp de Zandstuve biedt diverse accommodaties. Zo zijn er diverse chalets te huur, maar ook safaritenten. De accommodaties op Kampeerdorp de Zandstuve bieden plaats aan 2 t/m 12 personen, zijn zeer goed onderhouden en bieden dan ook het nodige comfort. Dit geldt ook voor als je wilt kamperen op Kampeerdorp de Zandstuve. Je kan hier namelijk rekenen op ruime kampeervelden. Een aantal kampeerplaatsen zijn zelfs voorzien van privé sanitair.

Bekijk alle bungalows

Kortingen en aanbiedingen voor Kampeerdorp De Zandstuve

De Zandstuve is naar onze mening een camping/vakantiepark met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. De Zandstuve is duidelijk een camping in het hoogste segment, zeker als je de nodige zekerheid wilt hebben naar een topcamping te willen, is De Zandstuve zeker een uitstekende keuze. Speciale aanbiedingen en kortingsacties voor De Zandstuve vind je op onze website, of check actuele aanbiedingen door via deze pagina door te klikken naar de website van De Zandstuve.

Deze website gebruikt cookies, meer info