☰ Menu
 
 

Met je baby naar Landal GreenParks

Met je baby naar Landal GreenParks

Een Landal vakantie is ideaal voor gezinnen met een baby. Landal GreenParks heeft speciale kinderaccommodaties, activiteiten gericht op baby's en jonge kinderen en veel parken liggen in een natuurrijke omgeving. Als je gezin ook nog bestaat uit oudere kinderen, is er voor hen ook genoeg te ondernemen en te beleven.

Landal parken zijn babyvriendelijk

De meeste Landal parken liggen midden in de natuur. Wandel met je baby door de prachtige natuur. Slaapt je baby? Op het terras bij je bungalow geniet je heerlijk van de natuur terwijl je baby binnen slaapt. Op de bungalowparken zijn veel babyvriendelijke faciliteiten binnen handbereik. Laat het flesje of eten van je baby opwarmen in het restaurant van het park, of huur een fiets. Zo ontdek je de natuurrijke omgeving samen met je baby per fiets! Natuurlijk is er ook in de zwembaden gedacht aan baby’s en kinderen.
Bekijk de beste aanbiedingen voor babyvakanties bij Landal GreenParks

Binnenactiviteiten voor gezinnen met een baby

Zwemmen met een baby is ontzettend leuk. Ook als je nog oudere kinderen hebt, kunnen zij zich hier goed vermaken. Bijna alle Landal parken hebben een zwembad. De Lommerbergen en Het Vennenbos hebben zelfs een subtropisch zwembad met als speciale activiteit babyzwemmen. Naast zwemmen zijn er nog genoeg andere binnenactiviteiten die je kunt ondernemen met je baby en je gezin. Zo hebben sommige parken een indoor speelplaats inclusief ballenbak.

Buitenactiviteiten voor gezinnen met een baby

Als het droog is en het zonnetje schijnt, is het heerlijk om naar buiten te gaan. Even lekker wandelen, fietsen of een activiteit ondernemen. De meeste parken hebben een dierenweide, waar je samen met je baby konijntjes, schaapjes en geitjes kunt bewonderen. Heb je ook nog oudere kinderen? Verschillende parken hebben een midgetgolfbaan, een buitenspeeltuin, een airtrampoline en een sportveld.

Een meet & greet met Bollo

Bollo is de grote kindervriend op de parken van Landal GreenParks. Bollo kan dan ook niet wachten om je kleintje te ontmoeten en hem of haar een dikke knuffel of een handje te geven. Verder organiseert Bollo ook nog activiteiten. Zo geeft hij shows en leest hij voor uit het Bollo boek.

Babyvriendelijke accommodaties

Voor gezinnen met jonge kinderen en baby's zijn speciale kinderaccommodaties beschikbaar. Deze accommodaties zijn van alle gemakken voorzien. Zo hebben de accommodaties standaard een kinderbed en kinderstoel. Verder is ook het interieur van deze accommodaties speciaal gericht op de belevingswereld van kinderen. Andere kindvriendelijke en babyvriendelijke faciliteiten zijn onder andere:

  • Kindveilige stopcontacten
  • Benedenkasten met kinderslot
  • Traphekjes
  • Kleurrijk servies
  • Spiegel met groeimeter
  • Aankleedkussen
  • Speeltjes voor in bad

Ook voor oudere kinderen zijn er genoeg faciliteiten in de kinderaccommodaties, zoals een sjoelbak, speeltafel met spelletjes en een hinkelpad. Mocht je een andere accommodatie willen boeken, dan zijn voorzieningen zoals een kinderbed, box, of kinderstoel vaak op aanvraag tegen een vergoeding beschikbaar.

Een Landal vakantie met baby laat je helemaal thuis voelen door de babyvriendelijke accommodaties, de verschillende binnen- en buitenactiviteiten voor baby's en jonge kinderen en de natuurrijke omgeving!

Deze website gebruikt cookies, meer info