Meer dan 600 vakantieparken
☰ Menu
 
 

Landal investeert 300 miljoen in nog meer beleving

Landal investeert 300 miljoen in nog meer beleving

Op vakantie in een Landal bungalowpark ben je verzekerd van de nieuwste faciliteiten. Het bedrijf investeerde vorig jaar al in vernieuwing van de accommodaties, nieuwe parken in het buitenland en de grootste indoor glijbaan ter wereld in Hof van Saksen. Voor dit jaar is er 300 miljoen euro door de bungalowparkketen gereserveerd om je vakantiebeleving nog verder te verbeteren. 197 miljoen euro gaat naar kwaliteitsverbeteringen en uitbreiding op bestaande parken. 101 miljoen euro is gereserveerd voor de bouw van nieuwe Landal parken in Kaatsheuvel, Volendam, aan de Duitse Oostzeekust en in Maria Alm in Oostenrijk.

Gastvriendelijkheid en uitstekende ligging

Door deze investeringen heb je als gast meer keuze waar je jouw vakantie door wilt brengen. Dit kan straks in nog luxere accommodaties en met betere faciliteite. Deze constante vernieuwing voert Landal GreenParks door, omdat ze waarde hechten aan klantwaardering en herhalingsbezoeken. Door deze vernieuwingen realiseerde Landal een omzetgroei van gemiddeld 12 procent over alle parken. Landal GreenParks is dan ook marktleider als vakantieparkaanbieder in Nederland en daarnaast ook nog eens het sterkst groeiende merk. Gastvriendelijkheid, ligging, het groene karakter en de hoge kwaliteit van de accommodaties worden door gasten van Landal als belangrijk gezien. Dit blijkt uit onderzoek onder Nederlandse, Belgische, Duitse en Deense vakantiegangers.

Duurzame vakantieparken

Landal maakt bovendien duurzame keuzes bij investeringen. Het doel: Vanaf 2030 klimaatneutraal opereren. Tot nu toe gaat alles volgens planning en hebben alle parken een Green Key certificering vanwege de duurzame bedrijfsvoering. Daarnaast werd het beleid onderscheiden met de titel MVO manager van het jaar 2017. Op vakantie bij Landal ben je dan ook verzekerd van een duurzame vakantie met een minimale impact op het milieu. Ook dit jaar wordt weer geïnvesteerd in een duurzaam project: de tweede fase van Landal De Reeuwijkse Plassen, het duurzaamste recreatiepark van Nederland. Een ander onderdeel van de groene ambities van Landal GreenParks vormen de nieuwe parkrestaurants met als thema het gezamenlijk eten. Het doel is om te proeven van de natuur die je om je heen beleeft. Door dit jaar ook in andere restaurants dit thema toe te passen wordt eten en drinken een belangrijker onderdeel van de vakantiebeleving.

Bungalow op het duurzame Landal De Reeuwijkse Plassen

70% van de Landal gasten boekt online

De online boekingen vormen een aandeel van 70 procent in het totaal aantal boekingen voor de vakantieparken van Landal. De vakantie aanbieder is als eerste in Nederland gestopt met het aanbieden van gedrukte brochures. De website en andere online communicatie moeten deze inspirerende rol voor gasten gaan overnemen. Tevens ben je als gast online ook direct op de hoogte van de actuele prijzen en kortingen bij Landal GreenParks. Na het boeken van een vakantie kun je bovendien de Landal-app installeren waardoor je de activiteiten op en rond het park van te voren kunnen bekijken en plannen.