Meer dan 600 vakantieparken
☰ Menu
 
 

Sensationele glijbanen op Hof van Saksen

Sensationele glijbanen op Hof van Saksen

Sensationeel! Dat is de enige juiste, kort omschrijving voor de nieuwe glijbanen op het luxe Hof van Saksen. Hof van Saksen is het meest luxe vakantieresort van Nederland. Op heel veel gebieden is dit park een absolute uitschieter. Nu ook op het gebied van waterspektakel. Hof van Saksen beschikt namelijk over unieke glijbanen. In 2017 zijn de volgende zeer spectaculaire waterglijbanen op het resort geplaatst:

Bombo

Bombo: De grootste indoor glijbaan ter wereld

Een vrije val van 10 meter e en enorm hoge snelheden. Bombo is een hele heftige glijbaan, die je als gast van Hof van Saksen zeker geprobeerd moet hebben. Daarnaast heb je ook een goed verhaal als je weer thuiskomt van je verblijf op dit resort, je bent immers van de grootste indoor glijbaan ter wereld af geweest. 1 ding: Je moet wel durven. Ook al beschikken de glijbanen uiteraard over de hoogste veiligheidsnormen.

Intenso

Intenso: De hoogste bandenglijbaan van de BeNeLux

In deze glijbaan ga je in 2 persoonsband met enorme snelheid naar beneden. Onderweg draai je maar liefst 4 keer in de rondte en kom je prachtige lichteffecten tegen. 1 ding is zeker: Je maakt vaker dan 1 keer gebruik van deze glijbaan, want hij is er leuk. Intenso op Hof van Saksen is de grootste bandenglijbaan van de BeNeLux en staat garant voor een intense beleving.

glijbaan

Presto: De steilste speedslide van Nederland

In Presto haal je snelheden tot wel 60 kilometer per uur. Dit is best heftig van een glijbaan. Grote kans dat je dit nooit eerder hebt beleeft, want Presto is de steilste speedslide van Nederland en hiermee echt heel erg snel. Naast alle luxe en comfort die Hof van Saksen biedt, kun je bij Presto terecht voor een flinke adrenalinestoot.

 glijbaan2

Op Hof van Saksen is alles top

Niet alleen op het gebied van glijbanen, maar op alle gebied: Hof van Saksen is werkelijk top. Alles hier is van absoluut topniveau. De glijbanen zijn dan ook een welkome aanvulling op dit resort, om ook op het gebied van waterspektakel te voorzien in de absolute top. Hof van Saksen beschikt daarom sinds de zomer van 2017 over de grootste indoorglijbaan ter wereld, de hoogste bandenglijbaan van de BeNeLux en de steilste speedslide van nederland. Voor kinderen en jongeren is Hof van Saksen nu nog aantrekkelijker geworden, maar ook voor volwassenen vormen deze glijbanen zeker een uitdaging.

Probeer Hof van Saksen + de glijbanen met korting

Wil je een keer op Hof van Saksen verblijven met korting, dit is mogelijk. Uiteraard is het meest luxe resort van Nederland niet 1 van de goedkoopste parken, dit kan ook niet anders met zoveel luxe, maar goed nieuws: Er zijn wel altijd leuke aanbiedingen te vinden voor dit park. Je kunt dus zowel Hof van Saksen, als de 3 superglijbanen met korting uitproberen. Dit doe je door naar de Hof van Saksen aanbiedingenpagina te gaan. Vervolgens vind je hier vast een leuke aanbieding die bij je past. We wensen je een spectaculair en luxe verblijf toe op dit prachtige resort! Oh ja, nog 1 ding: Neem je zwemkleding mee!

Deze website gebruikt cookies, meer info