☰ Menu
 
 

Landal West Terschelling

West Terschelling, Friesland

Landal GreenParks

Park in het kort


Terschelling is het grootste Waddeneiland van Nederland en heeft een prachtige schoonheid te bieden qua natuur. Appartementencomplex Landal West Terschelling sluit prima bij je aan als je van plan bent om de Terschellingse natuur eens te onderwerpen aan een nadere inspectie. Landal West Terschelling is namelijk een modern appartementencomplex voorzien van niet al teveel poespas, maar wel prachtige accommodaties, waarvan een flink aantal ook erg luxe zijn uitgevoerd. Naast een natuurlijke omgeving, vind je in de buurt ook het enorm gezellige dorpje West-Terschelling. In het dorpje vindt je terrasjes, café's en restaurant. Tevens kun je ook gaan kijken naar de enige echte natuurlijke baai van Nederland, want dit is namelijk de haven van West-Terschelling. Lees uitgebreide omschrijving.

Landal West Terschelling Boeken

Check de beste aanbieding bij:

Of check de actuele last minutes

Het balkon van je eigen appartement

Appartementencomplex Landal West Terschelling

Terschelling is het grootste Waddeneiland van Nederland en heeft een prachtige schoonheid te bieden qua natuur. Appartementencomplex Landal West Terschelling sluit prima bij je aan als je van plan bent om de Terschellingse natuur eens te onderwerpen aan een nadere inspectie. Landal West Terschelling is namelijk een modern appartementencomplex voorzien van niet al teveel poespas, maar wel prachtige accommodaties, waarvan een flink aantal ook erg luxe zijn uitgevoerd. Naast een natuurlijke omgeving, vind je in de buurt ook het enorm gezellige dorpje West-Terschelling. In het dorpje vindt je terrasjes, café's en restaurant. Tevens kun je ook gaan kijken naar de enige echte natuurlijke baai van Nederland, want dit is namelijk de haven van West-Terschelling.

2 persoons slaapkamer aan de kant van het balkon

Appartementen op Landal West Terschelling

De appartementen op Landal West Terschelling dateren van voorjaar 2013 en zijn dan ook erg modern uitgevoerd. De appartementen bieden plaats aan 4 t/m 6 personen en zijn beschikbaar en 2 luxe niveaus, al kan van beide niveaus met recht gezegd worden dat ze erg luxe zijn uitgevoerd. Het comfort niveau is de meest eenvoudige uitvoering, deze beschikt over o.a. een inloopdouche, flatscreen, DVD speler, afwasmachine, combi-magnetron een was/droogcombinatie en een terras, of balkon. De luxe appartementen beschikken daarnaast ook nog eens over een sauna en een zonnebank.

Bekijk alle bungalows
Biljarttafel

Faciliteiten op Landal West Terschelling

Appartementencomplex Landal West Terschelling is vooral geschikt als je vanuit een luxe accommodatie wilt genieten van alles wat het Waddeneiland Terschelling te bieden heeft. Wil je graag verblijven in een appartementencomplex dat beschikt over een keur aan faciliteiten, dan adviseren we je om eens te kijken naar Landal Résidence Terschelling, maar zoek je een comfortabele en moderne uitvalsbasis om Terschelling te verkennen, dan zal Landal West Terschelling je zeker niet teleurstellen.

Woonkamer met eethoek in 1 van de appartementen

Kortingen en aanbiedingen Landal West Terschelling

Landal West Terschelling boeken voor de beste prijs? Bekijk dan eerst eens onze pagina met kortingen en acties van Landal GreenParks. Hier vind je meestal wel een aanbieding die je het nodige voordeel op kan leveren voor dit schitterende appartementencomplex op Terschelling. Tevens kun je ook de aanbieders op deze pagina met elkaar vergelijken. Houd hierbij wel rekening met zaken als: Reserveringskosten, bedlinnen en toeristenbelasting. Dit zijn de meest voorkomende kosten die bovenop je boeking komen. We hopen dat je een prettig verblijf zult hebben op Landal West Terschelling!

Deze website gebruikt cookies, meer info