☰ Menu
 
 

Roompot Boomhiemke

Hollum, Friesland

Roompot Vakanties
Boomhiemke, mooi park op Ameland

Park in het kort


Vakantiepark Boomhiemke ligt bij het rustieke dorpje Hollum op het Waddeneiland Ameland, onder het wakend oog van de vuurtoren met zijn rood en witte banden. Het park ligt aan de voet van de duinen en op loopafstand van het strand en de zee. Ervaar de rust, de ruimte en de frisse zeelucht van dit Waddeneiland op Vakantiepark Boomhiemke.   Lees uitgebreide omschrijving.

Roompot Boomhiemke Boeken

Meestal geboekt via:

Of check de actuele last minutes

Vuurtoren op Ameland

Vakantiepark Boomhiemke in Hollum, Ameland

Vakantiepark Boomhiemke ligt bij het rustieke dorpje Hollum op het Waddeneiland Ameland, onder het wakend oog van de vuurtoren met zijn rood en witte banden. Het park ligt aan de voet van de duinen en op loopafstand van het strand en de zee. Ervaar de rust, de ruimte en de frisse zeelucht van dit Waddeneiland op Vakantiepark Boomhiemke.

Dit park is voorzien van een zwembad

Faciliteiten op Vakantiepark Boomhiemke

Kinderen vermaken zich uitstekend in één van de speeltuinen, het zwembad of bij het animatieteam. Voor iedereen zal het een vakantie worden om nog lang aan terug te denken. De vier computergestuurde fluorescerende bowlingbanen zijn populair bij jongeren en gezinnen. In Wellness spAmeland kun je terecht voor saunabezoek, wellnessbehandelingen, huidverzorging, massages, kuren en voedingssupplementen.

De Amelandse duinen

Vakantiepark Boomhiemke: De omgeving

Op Ameland is van alles te zien en te doen. De duinen en de dorpjes op het eiland verken je lopend of per fiets. Hollum roept met z’n gerestaureerde commandeurswoningen herinneringen op aan de tijd van de walvisvaart. Het Sorgdrager Museum neemt je mee in de geschiedenis van het eiland. Een bijzondere belevenis is de lancering van de  unieke paardenreddingsboot.

Mooie bungalows met rietgedekte daken

Accommodaties op Vakantiepark Boomhiemke

Op Vakantiepark Boomhiemke staan bungalows, cottages en villa’s in verschillende uitvoeringen die ieder gezin een passende accommodatie bieden. Van eenvoudig tot luxe, maar allemaal comfortabel en gezellig ingericht. Op het zonneterras kun je heerlijk genieten van de rust en de ruimte.

Deze website gebruikt cookies, meer info