☰ Menu
 
 

Landal Schuttersbos

Landal GreenParks

Park in het kort


  • Eenvoudige, maar leuke cottages, sommigen met infraroodsauna
  • Kleinschalig park voor rust, ruimte en natuur
  • Middenin de groene natuur van Terschelling

Dit park is voor 1 ding perfect: Het verkennen van Waddeneiland Terschelling. Zeker als je houdt van wandelen en fietsen en prijs stelt op een comfortabele bungalow. Qua faciliteiten heeft dit park buiten een wasserette, 2 speeltuintjes en fietsenverhuur niet heel veel te bieden. Wat ons betreft niet echt een park voor gezinnen met kinderen, maar zeker wel voor natuurgenieters. Landal Schuttersbos is een kleinschalig park met slechts 41 cottages. In een deel hiervan vind je een infraroodsauna. Kortom: Comfort, rust en natuur. Dat is wat je krijgt op dit park. Lees uitgebreide omschrijving.

Landal Schuttersbos Boeken

Check de beste aanbieding bij:

Of check de actuele last minutes

Uitgebreide omschrijving

Landal Schuttersbos op Terschelling

Een eenvoudig, maar sfeervol park op Terschelling. De accommodaties op dit park vormen een kruising tussen chalet en een bungalow en worden door Landal cottages genoemd. Qua faciliteiten vind je hier vrijwel niets. Op een receptie, fietsverhuur, wasserette en 2 speeltuintjes na dan. In de omgeving is er echter wel genoeg te doen. Op enkele kilometers van het park vind je een zwembad en natuurlijk is er het strand en heel erg veel mooie natuur. Terschelling staat ook niet voor niets bekend als 1 van de mooiste Waddeneilanden als het gaat om de natuur.

2 Soorten cottages

Op Landal Schuttersbos is het makkelijk kiezen. Je hebt de keuze uit 2 soorten cottages. Beide modellen beschikken over een vaatwasser en andere voorzieningen die je in een compleet ingerichte vakantiebungalow mag verwachten. Op dit park heb je de keuze uit de volgende 2 cottages:

  1. Type 2-4B: 2 slaapkamers. 1 met 2 persoonsbed en de ander met stapelbed. Daarnaast vind je in de badkamer een infraroodsauna.
  2. Type 4-6D: 2 Slaapkamers + een bedstee in de woonkamer. 1 van de slaapkamers beschikt over een stapelbed, de andere over een 2 persoonsbed.

In totaal vind je op het park 41 bungalows. Hiermee is dit een zeer kleinschalig, maar wel knus en sfeervol park.

Omgeving: De natuur van Terschelling

Terschelling staat vooral bekend om de schitterende natuur. Wat echt een leuk idee is, is een huifkartocht over het eiland maken, maar natuurlijk kun je hier ook heerlijk fietsen. Het eiland heeft weinig inwoners, maar kent relatief veel toerisme. Je vindt hier dus veel restaurantjes. Als je op zoek bent naar veel beleving, dan is dit wellicht niet de plek waar je moet zijn. Terschelling boek je vooral vanwege de natuur. Daarnaast vind je hier ook veel musea.

Kortingen en aanbiedingen Landal Schuttersbos

Wat ons betreft een plaatje dat klopt. Schitterende natuur, gecombineerd met een bungalow die volledig in dit plaatje past. Indien je op zoek bent naar de laagste prijs voor dit park, kijk dan eens bij de Landal kortingsacties. Meestal vind je hier erg leuke aanbiedingen die je vakantie een stuk voordeliger kunnen maken. Daarnaast vind je de beste aanbieders voor dit park op deze pagina. We wensen je een fijne vakantie op Landal Schuttersbos op het prachtige eiland Terschelling!

Deze website gebruikt cookies, meer info