☰ Menu
 
 

Landal Vlieduyn

Landal GreenParks

Park in het kort


Een gloednieuw vakantiepark op het eiland Vlieland van Landal GreenParks. Landal Vlieduyn is ideaal als je graag in stijl en met het nodige comfort wilt verblijven op dit schitterende Waddeneiland. Groot voordeel van Landal Vlieduyn is de prettige ligging. Je verblijft op slechts ca. 200 meter vanaf het strand en erg leuk is ook het uitzicht op de "Vuurduin", dit is de vuurtoren van Vlieland. Natuurlijk moet je dan wel aan de juiste kan van het appartementencomplex verblijven. Het dorpje Oost-Vlieland ligt op slechts 15 minuten lopen. De appartementen zijn erg modern en pas onlangs gebouwd. Echter bieden deze plaats aan slechts 2 personen per appartement. Je kunt kiezen uit 2 varianten. Het comfort appartement met ligbad, douche, dubbele wastafel, apart toilet, Flatscreen, DVD-speler, afwasmachine, combimagnetron en was-/droogcombi. De luxe appartementen beschikken ook nog eens over een sauna en een sunshower. Qua faciliteiten is er niet heel veel te vinden op Landal Vlieduyn, wel worden er fietsen verhuurt, beschik je over gratis WiFi, zijn de bedden opgemaakt bij aankomst en is er buiten een speeltoestel voor de kinderen. Lees uitgebreide omschrijving.

Landal Vlieduyn Boeken

Check de beste aanbieding bij:

Of check de actuele last minutes

Uitgebreide omschrijving

Appartementencomplex op Vlieland

Een gloednieuw vakantiepark op het eiland Vlieland van Landal GreenParks. Landal Vlieduyn is ideaal als je graag in stijl en met het nodige comfort wilt verblijven op dit schitterende Waddeneiland. Groot voordeel van Landal Vlieduyn is de prettige ligging. Je verblijft op slechts ca. 200 meter vanaf het strand en erg leuk is ook het uitzicht op de "Vuurduin", dit is de vuurtoren van Vlieland. Natuurlijk moet je dan wel aan de juiste kan van het appartementencomplex verblijven. Het dorpje Oost-Vlieland ligt op slechts 15 minuten lopen. De appartementen zijn erg modern en pas onlangs gebouwd. Echter bieden deze plaats aan slechts 2 personen per appartement. Je kunt kiezen uit 2 varianten. Het comfort appartement met ligbad, douche, dubbele wastafel, apart toilet, Flatscreen, DVD-speler, afwasmachine, combimagnetron en was-/droogcombi. De luxe appartementen beschikken ook nog eens over een sauna en een sunshower. Qua faciliteiten is er niet heel veel te vinden op Landal Vlieduyn, wel worden er fietsen verhuurt, beschik je over gratis WiFi, zijn de bedden opgemaakt bij aankomst en is er buiten een speeltoestel voor de kinderen.

Kortingen en aanbiedingen Landal Vlieduyn

Landal Vlieduyn is ondanks de moderne en behoorlijk luxe uitgeruste appartementen best wel heel betaalbaar. Toch kun je vaak nog een extra voordeeltje pakken door even door de actuele kortingen en aanbiedingen van Landal GreenParks te bladeren. Wellicht is er een leuke aanbieding waarmee je toch nog even wat voordeliger uit bent. We wensen je in ieder geval alvast een prettige vakantie toe in de natuur van het Waddeneiland Vlieland!

Reviews

9.3

Jeanet Beekman
29-10-2018

Prachtig verblijf

Heerlijk genoten van de sauna en sunshower in het appartement. Appartementencomplex vrij nieuw en ziet er schoon uit. We hebben heerlijk gefietst en voordeel is je kunt zo vanaf het appartement naar het strand lopen. Paar honderd meter en je hebt dan een prachtig uitzicht. Vlieland is voor ons het mooiste eiland, mooi verblijf, en prachtige stranden.

Deze website gebruikt cookies, meer info