☰ Menu
 
 

Fletcher Hotel Hotel-Resort Amelander Kaap

Mooi ligging van dit hotel in Ameland

Park in het kort


  • Erg luxe 4 sterrenhotel
  • Beauty-centre met sauna, tennis- en squashbanen en binnenzwembad
  • Ontdek vanuit dit hotel het prachtige natuur van Ameland

In het westen van het prachtige Waddeneiland Ameland vindt u Fletcher Hotel-Resort Amelander Kaap. Een erg luxe 4 sterrenhotel waar u comfortabel kunt verblijven. Het hotel ligt daarnaast op een schitterend deel  van het eiland, van waaruit u kunt genieten van de schitterende natuur. Lees uitgebreide omschrijving.

Fletcher Hotel Hotel-Resort Amelander Kaap Boeken

Meestal geboekt via:

Of check de actuele last minutes

Uitgebreide omschrijving

Fletcher Hotel-Resort Amelander Kaap

In het westen van het prachtige Waddeneiland Ameland vindt u Fletcher Hotel-Resort Amelander Kaap. Een erg luxe 4 sterrenhotel waar u comfortabel kunt verblijven. Het hotel ligt daarnaast op een schitterend deel  van het eiland, van waaruit u kunt genieten van de schitterende natuur.

Faciliteiten Fletcher Hotel-Resort Amelander Kaap

Het hotel is er volledig op gericht om u volkomen te laten ontspannen. Zo is er een beauty-centre met sauna, zonnebanken, massagedouche en dompelbad, maar ook kunt u genieten van een heerlijke massage. Daarnaast is er ook een binnenzwembad, tennis- en squashbanen.

Kortingen en aanbiedingen Fletcher Hotel-Resort Amelander Kaap

Wilt u Fletcher Hotel-Resort Amelander Kaap boeken voor de allerlaagste prijs? Vergelijk dan de prijzen van de diverse aanbieders die we voor u hebben geselecteerd en u vindt gegarandeerd het beste aanbod.

Deze website gebruikt cookies, meer info