☰ Menu
 
 

Landal Ameland State

Nes-Ameland, Friesland

Landal GreenParks

Park in het kort


Houd je van bos, strand en duinen? Dan is een vakantie naar Ameland waarschijnlijk wel iets voor jou. 1 van de mooiste plaatsen om te verblijven op Ameland is het Landal Greenparks appartementencomplex Ameland State. Je verblijft hier in een 2-4 persoonsappartement en hebt hiervandaan een perfecte uitvalsbasis om de schitterende natuur van Ameland eens nader te onderzoeken. Lees uitgebreide omschrijving.

Landal Ameland State Boeken

Check de beste aanbieding bij:

Of check de actuele last minutes

Woonkamer

Appartementencomplex Landal Ameland State

Houd je van bos, strand en duinen? Dan is een vakantie naar Ameland waarschijnlijk wel iets voor jou. 1 van de mooiste plaatsen om te verblijven op Ameland is het Landal Greenparks appartementencomplex Ameland State. Je verblijft hier in een 2-4 persoonsappartement en hebt hiervandaan een perfecte uitvalsbasis om de schitterende natuur van Ameland eens nader te onderzoeken.

Geniet van een heerlijke lunch bij het restaurant

Faciliteiten op Ameland State

In het appartementencomplex Ameland State vindt u o.a. een zonnebank, poolbiljart en voetbaltafel, tafeltennistafel, een spelotheek en wat absoluut de moeite waard is, is de binnentuin. Ook als het op Ameland wat winderig is, wat het op de Waddeneilanden soms kan zijn, zit u in deze prachtige aangelegde binnentuin lekker uit de wind, maar toch buiten. Uiteraard is er op Ameland State ook een restaurant aanwezig.

Het terrras van Grandcafé Restaurant Brood

Kortingen en Aanbiedingen Ameland State

Voor Landal Ameland State hebben we de scherpste aanbieders voor u geselecteerd. Ook zijn er regelmatig acties om voordelig te verblijven in dit fantastische appartementencomplex. Deze vindt je onderaan deze pagina.

Reviews

1


26-05-2021

7.6

Monica
08-09-2014

Erg fijn appartement op Ameland

Samen met man hier verbleven. Erg fijn appartement in een mooie omgeving, ook al is Ameland niet heel groot, maar je hebt er wel strand en natuur. Ameland State is erg comfortabel en fijn, maar niet ontzettend rijk uitgerust, maar dat wisten we vantevoren.

 

Deze website gebruikt cookies, meer info