☰ Menu
 
 

Recreatiepark Koudenburg

Park in het kort


Op het prachige Waddeneiland Ameland vindt u Recreatiepark Koudenburg. In de omgeving kunt u prachtige boottochten maken en zelfs zeehonden bewonderen. Daarnaast kunt u ook nog een de beroemde vuurtoren van Ameland beklimmen, waarvandaan u een prachtig uitzicht heeft over het hele eiland en over de zee. Lees uitgebreide omschrijving.

Recreatiepark Koudenburg Boeken

Check de beste aanbieding bij:

Of check de actuele last minutes

Uitgebreide omschrijving

Recreatiepark Koudenburg op Ameland

Op het prachige Waddeneiland Ameland vindt u Recreatiepark Koudenburg. In de omgeving kunt u prachtige boottochten maken en zelfs zeehonden bewonderen. Daarnaast kunt u ook nog een de beroemde vuurtoren van Ameland beklimmen, waarvandaan u een prachtig uitzicht heeft over het hele eiland en over de zee.

Faciliteiten op Recreatiepark Koudenburg

Op het park vindt u een Ierse pub, maar ook een luxe badhuis met sauna. Houdt u van golfen? Op het park vindt u ook een 9-holes golfbaan waar u lekker een balletje kunt slaan. Daarnaast is er ook een speeltuin voor de kinderen en is er ook de mogelijkheid een skelter te huren.

Kortingen en aanbiedingen Recreatiepark Koudenburg Ameland

Lekker even ertussenuit naar dit mooie vakantiepark op Ameland? vergelijk de prijzen van de door ons geselecteerde aanbieders en boek voor de laagste prijs.

Deze website gebruikt cookies, meer info