Meer dan 600 vakantieparken
☰ Menu
 
 

Camping Birkelt

Larochette, Luxemburg

Het karakteristieke zwembad op Camping Birkelt
Plaats review >>

Geef je mening in 2 minuten

Park in het kort


Camping Birkelt is 1 van de weinige absolute topcampings van Luxemburg. Niet zo vreemd ook, want Luxemburg is niet zo groot en voor mensen die enkel en alleen komen om de natuur te verkennen, is er keuze genoeg uit de verschillende natuurcampings die Luxemburg rijk is. Zoek je echter een camping waar ook voor de kinderen van alles te doen is, dan is Camping Birkelt 1 van de beste opties om te verblijven. Lees uitgebreide omschrijving.

Camping Birkelt Boeken

Meestal geboekt via:

Of check de actuele last minutes

Speeltuin

Camping Birkelt in Luxemburg

Camping Birkelt is 1 van de weinige absolute topcampings van Luxemburg. Niet zo vreemd ook, want Luxemburg is niet zo groot en voor mensen die enkel en alleen komen om de natuur te verkennen, is er keuze genoeg uit de verschillende natuurcampings die Luxemburg rijk is. Zoek je echter een camping waar ook voor de kinderen van alles te doen is, dan is Camping Birkelt 1 van de beste opties om te verblijven.

Overdekt zwembad op zomerse dagen

Faciliteiten op Camping Birkelt

Camping Birkelt is een bruisende camping waar werkelijk van alles te doen is. Zo is het zwembad heel bijzonder en kan zowel als binnen- en buitenbad fungeren, vanwege de wand die openschuift. Rondom het zwembad is een grote ligweide, hier is het bij mooi weer altijd gezellig druk. Daarnaast biedt Camping Birkelt ook nog een recreatieprogramma dat er voor zorgt dat de kinderen optimaal van hun vakantie in Luxemburg genieten. Tevens is er ook op horeca gebied voldoende te vinden op deze prachtige Luxemburgse camping. Verder zijn er ook diverse sport- en speelvelden. Genoeg te doen dus op Camping Birkelt.

Buiten spelen

Kortingen en aanbiedingen Camping Birkelt

Op Camping Birkelt vind je een grote diversiteit aan accommodaties. Per aanbieder kunnen de accommodaties nogal verschillen, daarom geven we het advies om de aanbiedingen en accommodaties van de door ons geselecteerde aanbieders goed te vergelijken. Houdt hierbij ook rekening met bijkomende kosten. Camping Birkelt is wat ons betreft een veilige keuze voor een camping waar zowel jong als oud een leuke, maar ook avontuurlijke vakantie kunnen beleven.

Deze website gebruikt cookies, meer info