☰ Menu
 
 

Domaine La Sapiniere

Park in het kort


  • Ligt in het landelijke deel van Luxemburg op 500 meter hoogte
  • Erg geschikt voor wandelaars en fietsers
  • Subtropisch zwembad met wellness gedeelte apart, verwarmd buitenzwembad

Domaine la Sapinière is gelegen in het landelijke deel van Luxemburg en ligt op een hoogte van 500 meter. Het vakantiepark ligt vlak naast een groot natuurpark en heeft door de schitterende ligging een prachtige verbinding met de Luxemburgse natuur. Zeker als je houdt van wandelen en fietsen en hiermee Luxemburg eens goed wilt verkennen, is Domaine la Sapinière een prima keuze om de vakantie eens door te brengen. Lees uitgebreide omschrijving.

Domaine La Sapiniere Boeken

Meestal geboekt via:

Of check de actuele last minutes

Uitgebreide omschrijving

Domaine la Sapinière in Hosingen Luxemburg

Domaine la Sapinière is gelegen in het landelijke deel van Luxemburg en ligt op een hoogte van 500 meter. Het vakantiepark ligt vlak naast een groot natuurpark en heeft door de schitterende ligging een prachtige verbinding met de Luxemburgse natuur. Zeker als je houdt van wandelen en fietsen en hiermee Luxemburg eens goed wilt verkennen, is Domaine la Sapinière een prima keuze om de vakantie eens door te brengen.

Faciliteiten op Domaine la Sapinière

Het vakantiepark biedt flink wat faciliteiten. Zo is er een verwarmd buitenzwembad voorzien van een apart kinderbad, een tennisbaan en een tafeltennisbaan, speeltuin, restaurant, jeu de boulesbaan, beachvolleybalveld, midgetgolfbaan, wasserette en kun je gebruik maken van een wifi verbinding in de vakantiebungalow, hiervoor moet je overigens wel bijbetalen. Naast het park vind je overigens nog een groot subtropisch zwembad met apart wellness gedeelte. Hier kunnen de kinderen zich uitstekend uitleven in het water en kun je ook ontspannen in 1 van de sauna's. Tevens is er ook een fitnessruimte aanwezig in dit complex.

Kortingen en aanbiedingen Domaine la Sapinière

Om de beste prijs te vinden voor Domaine la Sapinière in Luxemburg, raden we je aan de aanbiedingen van de door ons geselecteerde aanbieders te vergelijken. Houdt hierbij rekening met kosten, als reserveringskosten, eventueel verplicht bedlinnen, toeristenbelasting en eventuele andere bijkomende kosten. Wij wensen je een prettig en voordelig verblijf in Luxemburg op het schitterend gelegen Domaine la Sapinière!

Deze website gebruikt cookies, meer info