☰ Menu
 
 

Bungalowpark Altburg

Park in het kort


Het Luxemburgse landschap leent zich uitstekend voor diverse wandel- en fietsroutes. Hier leent de omgeving van Bungalowpark Altburg zich uitstekend voor, er starten dan ook diverse routes direct vanaf dit bungalowpark. De natuur verkennen is dan ook met name een goede reden dit vakantiepark te boeken, want verder is Bungalowpark Altburg een eenvoudig, maar zeer goed verzorgd vakantiepark, waar je dus niet enorm veel faciliteiten zult tegenkomen. Lees uitgebreide omschrijving.

Bungalowpark Altburg Boeken

Check de beste aanbieding bij:

Of check de actuele last minutes

Uitgebreide omschrijving

Bungalowpark Altburg in Luxemburg

Het Luxemburgse landschap leent zich uitstekend voor diverse wandel- en fietsroutes. Hier leent de omgeving van Bungalowpark Altburg zich uitstekend voor, er starten dan ook diverse routes direct vanaf dit bungalowpark. De natuur verkennen is dan ook met name een goede reden dit vakantiepark te boeken, want verder is Bungalowpark Altburg een eenvoudig, maar zeer goed verzorgd vakantiepark, waar je dus niet enorm veel faciliteiten zult tegenkomen.

Kortingen en aanbiedingen Bungalowpark Altburg

Op zoek naar een scherpe aanbieding voor Bungalowpark Altburg? Vergelijk dan de aanbieders die we voor je hebben geselecteerd. Houdt hierbij rekening met eventuele bijkomende kosten, zoals beddengoed, reserveringskosten en toeristenbelasting. We hopen dat je een prettig verblijf zult hebben in de Luxemburgse natuur die je volop kunt verkennen vanaf Bungalowpark Altburg.

Reviews

9.4

Louisa Fijn
09-01-2016

heerlijke vakantie

In oktober ben ik met mijn 2 zussen heerlijk een week in Luxemburg geweest op vakantiepark altburg. Omdat wij gek zijn op wandelen was dit een prima plek. Zo vanuit het huisje het bos in. Het huisje is niet luxe maar heeft alles wat je nodig hebt. de service was prima, Wij hadden een probleem met de kachel ( onze schuld) maar binnen 5 minuten waren ze er en werd de bediening uitgelegd. Ik ga er dit jaar zeker weer naar toe. Weer een heerlijke zussenvakantie houden.

Deze website gebruikt cookies, meer info