☰ Menu
 
 

Bungalowpark Hondsbierg

Bungalowpark in de Luxemburgse natuur

Park in het kort


Bungalowpark Hondsbierg ligt in het een Luxemburgs-Duits natuurgebied, dat doorgaans "Klein Zwitserland" wordt genoemd. Een natuurgebied waar je uitstekend kunt anderen en tegelijkertijd kunt genieten van rivieren, bossen, rotsen e.d. Ook mountain-bikers kunnen hier hun hart ophalen. Bungalowpark Hondsbierg is een kleinschalig vakantiepark, waar je niet een keur van faciliteiten zult aantreffen, maar wel is het een erg goed uitvalsbasis om de Luxemburgse natuur te verkennen. Lees uitgebreide omschrijving.

Bungalowpark Hondsbierg Boeken

Check de beste aanbieding bij:

Of check de actuele last minutes

Uitgebreide omschrijving

Bungalowpark Hondsbierg in het Luxemburgse Klein Zwitserland

Bungalowpark Hondsbierg ligt in het een Luxemburgs-Duits natuurgebied, dat doorgaans "Klein Zwitserland" wordt genoemd. Een natuurgebied waar je uitstekend kunt anderen en tegelijkertijd kunt genieten van rivieren, bossen, rotsen e.d. Ook mountain-bikers kunnen hier hun hart ophalen. Bungalowpark Hondsbierg is een kleinschalig vakantiepark, waar je niet een keur van faciliteiten zult aantreffen, maar wel is het een erg goed uitvalsbasis om de Luxemburgse natuur te verkennen.

Kortingen en aanbiedingen Bungalowpark Hondsbierg

Op zoek naar de beste aanbieding voor Bungalowpark Hondsbierg in Luxemburg? Vergelijk dan eens de aanbieders die we voor dit park voor je op een rijtje hebben gezet. Houdt hierbij wel rekening met eventuele bijkomende kosten, om een eerlijk vergelijk te kunnen maken.

Deze website gebruikt cookies, meer info