Meer dan 600 vakantieparken
☰ Menu
 
 

Flinke verbetering faciliteiten Landal Het Land van Bartje

Flinke verbetering faciliteiten Landal Het Land van Bartje

Op het gebied van faciliteiten zit Landal Het Land van Bartje al flink wat jaren op behoorlijk hoog niveau. Zeker op het gebied van paard- en ponyrijden is dit park al jaren een begrip. Echter komt er op dit populaire vakantiepark een flinke uitbreiding. Zo wordt de horeca vernieuwd, de binnenspeelplaats vergroot en wordt de entree vernieuwd.

Meer zitplaatsen in Bartje's Boerderij

Uniek op een vakantiepark is een boerderij. Op Het Land van Bartje vind je Bartje's Boerderij, binnenkort zelfs in een nieuwe gedaante. Het aantal zitplaatsen wordt uitgebreid van 80 naar 120. De indoor speelruimte wordt zelfs 4 keer zo groot en biedt hierdoor straks maar liefst 400 vierkante meter speelplezier met klim- en klautertoestellen. 

Vernieuwde entree

Ook de riante entree van Het Land van Bartje wordt compleet vernieuwd. Aan de rechterzijde komen de pony's. Tevens komt er een bloementuin en zal het terrein een natuurvriendelijke, landschappelijke inrichting krijgen. Tevens zal het multifunctionele sport en speelveld een stevige upgrade krijgen, met nieuwe speeltoestellen en een fiets-pumptrack.

Nieuwe bungalows

Ook zullen er op het park nieuwe bungalows komen. Aan de westelijke zijde worden er maar liefst 40 bijgebouwd. Tevens komen er ook extra paardenstallen en nieuwe fietsmogelijkheden. Een flinke uitbreiding van het hele vakantiepark dus. Hierdoor kan Landal Het Land van Bartje de komende jaren weer goed met de tijd meegaan.

Deze website gebruikt cookies, meer info