Meer dan 600 vakantieparken
☰ Menu
 
 

Opening bowl glijbaan Subito op Hof van Saksen

Opening bowl glijbaan Subito op Hof van Saksen

Afgelopen zaterdag 7 oktober 2023 werd de nieuwste glijbaan van Hof van Saksen geopend. De glijbaan luistert naar de naam Subito en is maar liefst 120 meter lang. De adembenemende lichteffecten en de sensationele bowl doen de rest! Kortom: Adrenalinejunkies komen hier niets tekort, maar ook is deze glijbaan uitermate geschikt als gezinsglijbaan.

Hypermoderne bandenglijbaan

Subito is een hypermoderne bandenglijbaan. De banden van deze bowl waterglijbaan bieden plaats aan maximaal 2 personen. Je kunt de glijbaan natuurlijk ook gewoon alleen gebruiken. Qua lichteffecten zijn er technieken toegepast die een paar jaar geleden niet eens mogelijk waren. De beleving van Subito is hierdoor werkelijk uniek.

De vijfde glijbaan van Hof van Saksen

In 2017 werden de eerste 3 glijbanen op Hof van Saksen geopend. Dit waren Bombo, Presto en Intenso. Bombo is een bandenglijbaan voor minimaal 2 en maximaal 4 personen per band. Presto is een razendsnelle glijbaan, waarin je duizelingwekkende snelheden bereikt en Intenso is een bandenglijbaan voor minimaal 1 en maximaal 2 personen. In 2019 werd hier Saltato aan toegevoegd. Deze heeft een lengte van maar liefst 195 meter en 4 trechters met een doorsnede van 5 meter. Ook Saltato is een bandenglijbaan voor 1, of 2 personen. Oktober 2023 werd de vijfde glijbaan Subito geopend.

Hof van Saksen: Vakantie op hoog niveau

Hof van Saksen is een uniek vakantiepark. De service van een hotel, gecombineerd met de vrijheid van een bungalowpark. De ervaring is subliem. Niet alleen vanwege de hoge mate van klantvriendelijkheid, maar ook vanwege de vele faciliteiten. Ook de manier waarop deze gebouwd zijn, is uniek. Door de toevoeging van de unieke glijbanen blijft Hof van Saksen qua niveau op flinke afstand van veel andere parken.

Deze website gebruikt cookies, meer info