Meer dan 600 vakantieparken
☰ Menu
 
 

Landal TV met Bollo, knutselen en sport

Landal TV met Bollo, knutselen en sport

Erg leuk voor de kinderen is Landal TV. Je kan bij Landal TV genieten van het feit dat de kinderen lekker bezig worden gehouden met koken, Bollo, knutselen, sporten en nog veel meer. Als klap op de vuurpijl en ideaal voor de kinderen is er "Dansen met Bollo". De kinderen kunnen hiermee lekker hun energie kwijt.

Bekijk hier Landal TV

Knutselen

Joyce helpt de kinderen met knutselen. Ze leren vogelhuisjes maken, dominostenen maken, bloembollen maken en nog veel meer. Erg leuk zijn Twister in de woonkamer en Huiskamer bowling. Bereid je in ieder geval voor op heel veel actie!

Dansen met Bollo

Normaal houdt Carmen de kinderen bezig op Landal Aelderholt, maar momenteel doet ze dit op Landal TV. Ze maakt van dansen met Bollo een waar feestje. 1 ding is zeker: Na het dansen zijn de kinderen lekker moe, maar voldaan.

Koken

Daan is goed in koken en je kinderen zijn dit ook. Althans als ze de programma's van Daan kijken op Landal TV. Ze leren zomerfruittaart bakken, brownies bakken en natuurlijk ook koekjes. Erg leuk zijn ook de snoephuisjes die de kinderen leren maken.

Life Hacks

Van een iPad houder, tot het vouwen van kleding. Dave leert de kinderen allerlei life hacks, waardoor ze ook een Ninja banaan leren maken en nog veel gekkere dingen. Laat je je kinderen kijken naar Landal TV, dan weet je 1 ding zeker: Ze worden super creatief!

Sporten

Melissa, sportief als ze is laat niet alleen je kinderen, maar ook jou meedoen aan echte familiebootcamps. Erg inspannend, vooral het opruimen na de bootcamp, want de wc-rol challenge geeft best veel rommel, maar ook heel veel sfeer.

Voorlezen met Bollo

Je zult het vast vaak genoeg meegemaakt hebben op 1 van de Landal parken. Het voorlezen met Bollo. Joey leest nu op Landal TV de kinderen voor. De kinderen kunnen hiermee lekker genieten van de leuke verhaaltjes van Bollo.

Deze website gebruikt cookies, meer info