Meer dan 600 vakantieparken
☰ Menu
 
 

Win 100 euro met het schrijven van een vakantiepark ervaring

Win 100 euro met het schrijven van een vakantiepark ervaring

Goed nieuws! Je kan bij ParkAanbiedingen.nl 100 euro winnen met het schrijven van een ervaring die jij hebt op een vakantiepark. Onder alle ervaringen die binnenkomen verloten we iedere maand 100 euro, dus misschien ben jij de gelukkige. We maken de winnende vakantiepark ervaring bekend op onze Facebook pagina en uiteraard ontvang je ook een mailtje van ons als jij de gelukkige winnaar bent.

100 euro winnen in een paar minuten

Een vakantiepark ervaring schrijven kost je slechts een paar minuten, vervolgens maak je dus kans op het winnen van 100 euro. Dit bedrag maken we direct na het bekendmaken over op je bankrekening. Je ontvangt een mail van ons, waarin we je om de benodigde gegevens zullen vragen. Wel stellen we enkele voorwaarden aan de vakantiepark ervaring die je schrijft. Je moet namelijk wel echt op het park geweest zijn en daarbij moet je verhaal over het park wel eerlijk zijn. Niet teveel voorwaarden toch? Dus makkelijk verdiend. Bijkomend voordeel is dat je ook nog eens terug kan denken aan de leuke vakantie die je had op het park.

Hoe schrijf je een vakantiepark ervaring?

Dit is eigenlijk heel simpel. Je moet hiervoor het volgende doen:

  1. Kies het park uit waar je over wilt schrijven. Dit doe je bij de vakantieparken
  2. Klik op knopje "ervaringen"
  3. Schrijf jouw ervaring met het desbetreffende park(Let op dat je je email adres goed invult, zodat we contact met je op kunnen nemen)
  4. Wacht af of jij uitgeloot bent en 100 euro van ons krijgt overgemaakt

We hopen leuke vakantiepark ervaringen van je te mogen ontvangen. Uiteraard mag je vaker meedoen, indien je ervaringen hebt met meerdere vakantieparken.

Winnende reviews

De volgende reviews hebben 100 euro gewonnen.