☰ Menu
 
 

Vuurwerkvrije vakantieparken 2019-2020

Vuurwerkvrije vakantieparken 2019-2020

Heb je een hekel aan vuurwerk, of wil je een keer rustig het nieuwe jaar beginnen? Goed nieuws! Heel veel vakantieparken zijn tegenwoordig met de jaarwisseling vuurwerkvrij. Ook handig natuurlijk als je huisdieren hebt die bang zijn van vuurwerk. Je kan in dit geval in alle rust de jaarwisseling doorbrengen.

Om je op weg te helpen de beste vuurwerkvrij vakantieparken te vinden, hebben we even alle aanbiedingen en vuurwerkvrije acties van de diverse vakantiepark aanbieders voor je op een rijtje gezet. Hierdoor vind je snel de beste deal voor een jaarwisseling zonder vuurwerk.

Vuurwerkvrij parken Landal GreenParks 2019-2020

Landal GreenParks biedt een flink aantal vuurwerkvrije vakantieparken. Het enige vuurwerk dat tijdens de jaarwisseling bij Landal GreenParks wel is toegestaan zijn sterretjes. Vanwege de ligging van de parken zul je bij de meeste parken ook geen last hebben van omgevingsgeluid, al is dit natuurlijk niet altijd helemaal uit te sluiten. Hoewel Landal GreenParks hier wel het maximale aan doet. Op onderstaande parken vinden namelijk controles plaats. Ook zijn er afspraken gemaakt met omwonenden:

 Ook zijn er parken waar vuurwerk wel verboden is, maar waar geen afspraken met omwonenden zijn en geen controles. Dit zijn de volgende Landal parken:

Bekijk de vuurwerkvrije parken van Landal GreenParks

Vuurwerkvrije parken van TopParken

Ook TopParken biedt vuurwerkvrije vakantieparken aan op 7 vakantieparken, verspreid door Nederland. Let op! Ook bij TopParken gaan de boekingen erg hard voor de vuurwerkvrije parken, dus wil je vuurwerkvrij oud en nieuw doorbrengen op 1 van deze parken? Wees er dan op tijd bij.

De volgende parken van TopParken zijn 2019-2020 vuurwerkvrij:

Meer weten over vuurwerkvrij bij TopParken? Bekijk dan hier hun speciale vuurwerkvrij pagina.

Jaarwisseling op een vakantiepark

Steeds vaker wordt ervoor gekozen om de jaarwisseling door te brengen op een vakantiepark en ook steeds meer vakantieparken zijn tijdens oud en nieuw vuurwerkvrij. Mocht je naast een overzicht van vuurwerkvrije parken ook graag even de beste kerstvakantie aanbiedingen willen checken, dan kan dit op onze speciale kerstvakantie pagina. Wij hopen dat je gezond en gezellig het nieuwe jaar in zult gaan!

Deze website gebruikt cookies, meer info