☰ Menu
 
 

Landal Orveltermarke

Witteveen, Drenthe

Landal GreenParks

Park in het kort


  • Schitterende, moderne bungalows
  • Veel faciliteiten, o.m. Overdekt zwembad, natuurbad en speelzolder
  • Ongeveer in het midden van Drenthe

Een modern vakantiepark. Je ziet dit in de eerste plaats terug aan de moderne bungalows. Maar ook de faciliteiten zijn zonder meer echt klaar voor de toekomst. Enige nadeeltje: Wij vonden het geheel er iets gestileerd uitzien, maar als je van modern houdt is dit wellicht een voordeel. Een overdekt zwembad, speelzolder, ParkShop en uitgebreide horeca voorzieningen, alles is er. Meest bijzondere is misschien wel het prachtig aangelegde natuurbad. Qua uitstapjes in de omgeving ook geen gebrek. Dit park ligt ongeveer in het midden van Drenthe. Lees uitgebreide omschrijving.

Landal Orveltermarke Boeken

Check de beste aanbieding bij:

Of check de actuele last minutes

Drentse natuur rondom Landal Orveltermarke

Landal Orveltermarke in Witteveen

In het prachtige Drentse landschap op 3 km van Westerbork, 12 km van Beilen, 22 Km van Assen, Emmen en Hoogeveen ligt het vakantiepark Orveltermarke. De omgeving bestaat uit bloeiende heidevelden. De kans is groot dat u hier een schotse hooglander tegenkomt. Op het park vindt u onder meer een zwembad met apart kinderbad, glijbaan, bruisbad, stroomversnelling en familieglijbaan, een indoorspeelplaats, een amusementshal, 18 holas golfbaan en nog veel meer sportieve mogelijkheden. Op het park is verder ook nog een restaurant en een snachbar.

1 van de luxe bungalows

Moderne vrijstaande bungalows tussen het Drentse groen

Met maar liefst 25 verschillende soorten bungalows verwacht je een ruim en gevarieerd aanbod. Dit is echter slechts gedeeltelijk waar. Persoonlijk vinden wij dat de bungalows best wel op elkaar lijken, maar als je kijkt wat de bungalows op dit park te bieden hebben, is dit niet bepaalde een probleem. Je vindt op Landal Orveltermarke namelijk ruime, moderne bungalows dit zeer compleet zijn ingericht. Qua grote en uitrusting vind je wel behoorlijk verschillen. Zo zijn er bungalows voor 4 personen, maar ook voor 24. Daarnaast zijn er ook speciale kiunderbungalows en extra luxe exemplaren. Ook zijn er een aantal accommodaties die volledig rolstoelvriendelijk zijn ingericht.

Bekijk alle bungalows
Speeltoestellen in het zwembad op Landal Orveltermarke

Natuurbad en overdekt zwembad

Zowel binnen, als buiten vind je op Orveltermarke volop zwemplezier. Binnen vind je een overdekt zwembad, met bruibank, familieglijbaan, peuterbad, stroomversnelling en meer! Buiten vind je het natuurbad. Hier kun je bij mooi weer genieten van de nodige verkoeling. Beleving op het droge vind je in de indoorspeelplaats, het avontureneiland, de uitkijktoren, airtrampoline, of de ballenbak. Natuurlijk is Bollo ook regelmatig van de partij, is er een midgetgolfbaan en kun je uit eten in het restaurant.

Drentse natuur rondom Landal Orveltermarke

Veel uitstapjes en natuurlijk? De Drentse natuur

Meest bekende uitstapje in de regio is WILDLANDS Adventure Zoo Emmen. Een bezoek aan deze moderne dierentuin mag dan ook niet in je planning ontbreken, maar er is meer! Het dorpje Orvelte waar je dit park vindt is een waar oerdorp. Dit maakt het vakantiegevoel dan ook helemaal compleet. Ook de omliggende natuur heeft verschrikkelijk veel te bieden. Daarnaast zijn er nog de steden Assen, Emmen en Groningen die zeker een bezoekje waard zijn.

Tips in de omgeving
Erg bijzonder op dit park: Het natuurbad

Kortingen en aanbiedingen voor Landal Orveltermarke

Een modern en behoorlijk uitgebreid park waar je je niet snel verveelt. Buiten. De vele faciliteiten is er ook in de regio erg veel te doen. Natuurlijk betaal je ook voor een zeer compleet park liever niet teveel. Check daarom de aanbiedingen op deze pagina voor de beste prijs en profiteer van maximale korting voor Landal Orveltermarke in het mooie Drenthe.

Deze website gebruikt cookies, meer info