☰ Menu
 
 

TopParken Parc de IJsselhoeve

Nieuwerkerk aan den IJssel, Zuid-Holland

TopParken

Park in het kort


  • Middenin de Randstad
  • Vlakbij de steden Rotterdam en Gouda
  • Met verwarmd buitenzwembad en meer faciliteiten

Parc de IJsselhoeve is een waterrijk park aan de IJssel. Op dit park komt niemand iets tekort. Kinderen zullen zich hier uitstekend vermaken. Ze kunnen zwemmen in het verwarmde buitenbad met speciaal kinderbad. Spelen in de speeltuin. Of zich uitleven op de sportvelden. Ook voor huisdieren is dit park ideaal. Je vindt er zelfs een heuse hondenspeeltuin. Daarnaast beschikt het park over een eigen manege en een gezellig restaurant. Verblijven kan in een comfort of deluxe vakantiehuis voor 5 of 6 personen. Lees uitgebreide omschrijving.

TopParken Parc de IJsselhoeve Boeken

Meestal geboekt via:

Of check de actuele last minutes

Verwarm buitenzwembad, speeltuin en een manage

Neem een duik in het heerlijk verwarmde buitenbad. En droog daarna in het zonnetje op op de ligweide. De kinderen kunnen het zwemmen afwisselen met het spelen in de speeltuin. Ook kunnen ze zich vermaken op de sportvelden. Op het park vind je daarnaast een manage. Heb je een eigen paard? Dan kun je deze meenemen en op het park stallen. Ideaal voor wie vanaf het park tochten met hun paard willen maken. Ook voor honden is het hier een feestje. Zij hebben zelfs een eigen hondenspeeltuin. Hier kunnen ze lekker los rondrennen en ravotten.

Gezellige brasserie, snackbar en vismogelijkheden

De speeltuin ligt direct aan het terras van Brasserie Geen Idee. Zo kunnen ouders vanaf het terras hun kinderen in de gaten houden. Bij de brasserie kun je terecht voor een uitgebreide lunch of diner. Daarnaast kun je er maandelijks genieten van live muziek. Heb je zin in een vette hap? Dan kun je ook nog terecht bij de snackbar op het park. Voor de visliefhebbers biedt het park daarnaast verschillende vismogelijkheden. Op het gehele park is wifi te ontvangen. En er is een wasserette aanwezig.

Comfort of deluxe vakantiehuizen

Voor je verblijf op Parc de IJsselhoeve kun je kiezen uit een comfort of deluxe vakantiehuis. Deze vakantiehuizen zijn geschikt voor 5 of 6 personen. De vakantiehuizen zijn ruim en modern ingericht. En door de grote ramen geniet je van mooi uitzicht. Alle vakantiehuizen beschikken daarnaast over een eigen terras met tuinmeubelen. Ook tref je er een vaatwasser in de keuken aan. Sommige accommodaties hebben een prachtige ligging aan het water. Deze vakantiehuizen zijn dan ook ideaal voor de visliefhebbers.

Bekijk alle bungalows

Omgeving: Natuurgebieden en grote steden

Het park ligt op het platteland en is omgeven door water. Deze omgeving leent zich perfect voor het maken van mooie tochten. Dit kan te voet, per fiets of op je meegebrachte paard. Bij de receptie op het park zijn diverse wandel- en fietsroutes verkrijgbaar. Daarnaast vind je recreatiegebied Hitland in de buurt. Hier kun je genieten van nog veel meer mooie natuur. Ook tref je daar Steenovens en veenputten aan. Naast natuur vind je ook de steden Rotterdam en Gouda in de buurt. In Gouda kun je van april tot augustus naar de Goudse kaasmarkt. Deze vindt wekelijks op donderdag plaats. Rotterdam is daarnaast erg geschikt voor een leuk dagje uit.

Tips in de omgeving

Kortingen, acties en aanbiedingen TopParken Parc de IJsselhoeve

Zie jij jezelf al genieten van een heerlijke vakantie op Parc de IJsselhoeve? Vergelijk dan zeker de prijzen van de door ons geselecteerde aanbieders. Op die manier ben je verzekerd van een verblijf tegen de scherpste prijs. Houd wel altijd even rekening met eventuele bijkomende kosten. Zo kunnen reserveringkosten en kosten voor linnengoed nog niet bij de prijs zijn opgeteld. We wensen je een heel fijn verblijf op TopParken Parc de IJsselhoeve in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Deze website gebruikt cookies, meer info