☰ Menu
 
 

Molecaten Park Kruininger Gors

Oostvoorne, Zuid-Holland

Molecaten
Mensen liggen op het strand

Park in het kort


Door de fijne ligging direct aan het Brielse Meer is Molecaten Park Kruininger Gors een gezellig vakantiepark. Het is een geliefde uitvalsbasis voor mensen uit de randstad, maar eigenlijk vanuit alle windstreken komt men hier graag vakantie vieren. Het vakantiepark bestaat al meer dan 65 jaar. Lees uitgebreide omschrijving.

Molecaten Park Kruininger Gors Boeken

Check de beste aanbieding bij:

Of check de actuele last minutes

Kampeerplaats van Molecaten Park Kruininger Gors

Molecaten Kruininger Gors

Door de fijne ligging direct aan het Brielse Meer is Molecaten Park Kruininger Gors een gezellig vakantiepark. Het is een geliefde uitvalsbasis voor mensen uit de randstad, maar eigenlijk vanuit alle windstreken komt men hier graag vakantie vieren. Het vakantiepark bestaat al meer dan 65 jaar.

Mensen surfen over het water

Vakantiepark aan het Brielse Meer in Oostvoorne

De ligging in Oostvoorne, een van de leukste ´badplaatsen´ van Zuid-Holland, is ideaal. Met het Brielse Meer, het Oostvoorner Meer én het Maasvlaktestrand in de buurt komen niet alleen kampeerliefhebbers, maar ook watersportfanaten graag naar Molecaten Park Kruininger Gors. Binnen een aantal minuten lopen door het Voornes Duingebied sta je met de voeten in het strand. Daarnaast is ook het eigen zandstrand een fijne plek, bij goed weer is het hier goed toeven en spelen kinderen er uren in het zand. Molecaten Park Kruininger Gors heeft in het Brielse Meer een aantal ligplaatsen voor kleine boten ter beschikking. Door de trailerhelling kan de boot eenvoudig uit het water worden gehaald of je vaart in een handomdraai met de boot het meer op. Dit maakt het vakantiepark ook een aantrekkelijke bestemming voor booteigenaren.

Tips in de omgeving
Oud Hollands snoepwinkel Candy Wendy

Activiteiten op Molecaten Park Kruininger Gors

Een welverdiende vakantie of een weekendje weg, het is altijd goed toeven op het gezellige Molecaten Park Kruininger Gors. De sfeer is hier uniek. De groene velden vol caravans, de mooi aangelegde tuintjes en de vele vaste staanplaats accommodaties maken het tot een sfeervol vakantiedorp. Het park is eenvoudig, maar de sfeer en locatie maken het tot een geliefde bestemming. Er zijn een aantal horecagelegenheden op het park, waaronder een snackbar voor de lekkere trek. ‘Het Gorspaviljoen’ heeft een fijne kaart en een gezellig terras waar het met zonnige weer lekker zitten is. Molecaten Kruininger Gors is met recht een vakantiepark voor jong en oud. De verschillende faciliteiten in de buitenlucht maken het een heerlijke plek voor kinderen. De speeltuin is dé ontmoetingsplek waar zij anderen ontmoeten en nieuwe vriendjes maken. Ook kunnen zij sporten op het sportveld, tafeltennis spelen of de omgeving verkennen met een skelter of fiets die wordt aangeboden in de fietsverhuur. De ligging direct aan het meer zorgt er voor dat zowel de kinderen als volwassenen zich goed kunnen vermaken op het zand of in het water. Hetzij spelenderwijs of genietend op de boot. Bij goed weer is het dan ook gezellig druk aan het water. Tijdens de vakantieperioden gedurende het jaar verzorgt het animatieteam een programma vol activiteiten voor de kinderen. Ook de ouderen kunnen deelnemen aan deze uiteenlopende elementen. Knutselen, dansen en natuurlijk ook sportieve activiteiten, je kunt het zo gek niet bedenken of het animatieteam neemt het op in het programma.

Luchtfoto van Molecaten Park Kruininger Gors

De accommodaties van Molecaten Park Kruininger Gors

Op Kruiniger Gors kun je verblijven in comfortabele stacaravans. De stacaravans zijn ideaal voor een ontspannen verblijf met het gezin. De stacaravans bieden plaats aan 4 tot 6 personen en zijn comfortabele, maar eenvoudige accommodaties. De stacaravans hebben 3 slaapplaatsen, een woon/eetkamer met televisie, open keuken met de nodige faciliteiten en een goed uitgeruste badkamer.

Bekijk alle bungalows
Mensen lopen over de camping

Kortingen en aanbiedingen Molecaten Park Kruininger Gors

Wil je Molecaten Park Kruininger Gors boeken voor de laagste prijs? Bekijk dan eerste een de Molecaten aanbiedingen. Wellicht vind je een aanbieding waardoor je een heel stukje voordeliger op Kruininger Gors kan verblijven. Daarnaast kun je natuurlijk ook de diverse aanbiedingen voor dit vakantiepark checken bij de door ons geselecteerde aanbieders. Houdt wel rekening met mogelijk bijkomende kosten, als reserveringskosten, toeristenbelasting en bedlinnen.

Deze website gebruikt cookies, meer info