☰ Menu
 
 

Waterpark Veerse Meer

Arnemuiden, Zeeland

Park in het kort


Een mooi vakantiepark met ruime, nieuwe en luxe villa’s waar je gegarandeerd een top vakantie zult beleven. Direct gelegen aan het Veerse Meer, een centrale ligging in de provincie en vele faciliteiten voor iedereen. Waterpark Veerse Meer is een aanwinst voor de omgeving en biedt jou naast de prachtige ligging vele mogelijkheden tot vermaak. Heb je een boot, dan kan je deze hier zelfs aanleggen! Houd je van de natuur en trek je er graag op uit? Ook dan zit je hier prima. Waterpark Veerse Meer is de ideale uitvalsbasis voor een leuke vakantie met het gezin, vrienden of familie!  Lees uitgebreide omschrijving.

Waterpark Veerse Meer Boeken

Check de beste aanbieding bij:

Of check de actuele last minutes

Waterpark Veerse Meer

Een mooi vakantiepark met ruime, nieuwe en luxe villa’s waar je gegarandeerd een top vakantie zult beleven. Direct gelegen aan het Veerse Meer, een centrale ligging in de provincie en vele faciliteiten voor iedereen. Waterpark Veerse Meer is een aanwinst voor de omgeving en biedt jou naast de prachtige ligging vele mogelijkheden tot vermaak. Heb je een boot, dan kan je deze hier zelfs aanleggen! Houd je van de natuur en trek je er graag op uit? Ook dan zit je hier prima. Waterpark Veerse Meer is de ideale uitvalsbasis voor een leuke vakantie met het gezin, vrienden of familie!

Echt een park voor watersporters

De faciliteiten op het park zijn vooral georiënteerd op het water. Zo kan je er vissen, varen met de boot en deze ook aanleggen, watersporten beoefenen en natuurlijk naar het strand. Tevens is er een zwembad in de nabije omgeving. Door de centrale ligging van het park zijn bezienswaardigheden dicht in de buurt. Denk bijvoorbeeld aan uitstapjes naar Middelburg, Vlissingen of trek de natuur in met zijn prachtige duinen, bossen en natuurlijk het strand. Ook is België niet gek ver weg van Waterpark Veerse Meer, dus mocht je graag meer zien dan is ook een tripje naar Antwerpen of Brugge zeker een aanrader. Vliegveld Midden-Zeeland ligt op steenworp afstand van Arnemuiden, dit vliegveld wordt gebruikt voor sportvliegtuigjes. Tijdens de zomermaanden zijn hier met regelmaat parachutisten die hun kunsten vertonen, wellicht is deze uitdaging ook wel voor jou weggelegd!

Schitterende villa's op Waterpark Veerse Meer

Op Waterpark Veerse Meer heb je de keuze uit diverse villa’s of chalets. Er zijn bijvoorbeeld accommodaties beschikbaar voor 4 personen, maar ook ruime villa’s voor 8 en zelfs 10 personen. Door de moderne architectuur en mooie ligging bieden de villa's veel luxe en comfort. Je hebt de keuze uit een dijkvilla of een villa direct aan het water, ook de bezettingsgraad verschilt van 6- 8- of 10-personen. De chalets zijn van het type ‘cottage’ en ook zeker de moeite waard met fijne faciliteiten, luxe en comfort, deze zijn echter enkel voor een bezetting van maximaal 4 personen.

Bekijk alle bungalows

Kortingen en aanbiedingen voor Waterpark Veerse Meer

De accommodaties op Waterpark Veerse Meer zijn van een iets hogere prijsklasse, door de luxe, comfort en natuurlijk de mooie ligging. Echter is het nog steeds mogelijk om hier voor een leuke, voordelige prijs te verblijven. Hoogenboom Vakantieparken heeft vaak leuke aanbiedingen, lastminute kortingen en nog veel meer acties waar jij van kunt profiteren. Meestal vind je deze in het laagseizoen, buitenom vakantieperiode of feestdagen. Ook hebben wij andere aanbieders die Waterpark Veerse Meer in hun aanbod hebben en ook graag stunten met diverse acties. Houd de actuele kortingen daarom in de gaten en sla tijdig je slag! Let wel op dat er bijkomende kosten worden berekend, denk aan bijvoorbeeld de toeristenbelasting, reserveringskosten en eventuele schoonmaak-/bedlinnenkosten.

Deze website gebruikt cookies, meer info