☰ Menu
 
 

Ardoercamping Westhove

Ardoer

Park in het kort


Heb je zin in een ontspannen vakantie dicht bij het strand? Camping Westhove in Domburg is dan echt iets voor jou. Het is een gezellige camping voor het hele gezin, maar ook een ideale uitvalsbasis voor een verblijf met zijn tweeën. Ontdek de leuke omgeving van Domburg, maar ook andere uitstapjes naar bijvoorbeeld Middelburg of Veere liggen hier voor de hand. Op de camping vermaken de kinderen zich opperbest, terwijl jij heerlijk kunt ontspannen met een goed boek of in de sauna! Lees uitgebreide omschrijving.

Ardoercamping Westhove Boeken

Check de beste aanbieding bij:

Of check de actuele last minutes

Uitgebreide omschrijving

Camping Westhove

Heb je zin in een ontspannen vakantie dicht bij het strand? Camping Westhove in Domburg is dan echt iets voor jou. Het is een gezellige camping voor het hele gezin, maar ook een ideale uitvalsbasis voor een verblijf met zijn tweeën. Ontdek de leuke omgeving van Domburg, maar ook andere uitstapjes naar bijvoorbeeld Middelburg of Veere liggen hier voor de hand. Op de camping vermaken de kinderen zich opperbest, terwijl jij heerlijk kunt ontspannen met een goed boek of in de sauna!

Een vakantie aan de Zeeuwse kust

Het is goed vertoeven in de chalets op Camping Westhove. Camping Westhove heeft een drietal types beschikbaar, welke geschikt zijn voor 4 tot 6 personen. Type ‘Sicilia’ is een 4-persoons chalet en van alle gemakken voorzien. Je kunt hier heerlijk genieten op het privé terras in het zonnetje. Type ‘Zeelandia’ biedt plaats aan maximaal 6 personen en ook hier verblijf je in alle luxe en comfort. Het laatste type, ‘Valencia’, is het meest luxe type en geschikt voor 4 personen. De luxe zit hem in de extra comfortabele faciliteiten zoals bijvoorbeeld een infraroodsauna.Ook kamperen is mogelijk op Camping Westhove. De plaatsen zijn ruim en bieden alle faciliteiten die je als kampeerder nodig hebt. Je kunt hier niet anders dan genieten van een welverdiende vakantie aan de Zeeuwse kust!

De faciliteiten van Camping Westhove

Er is op Camping Westhove eigenlijk voor ieder wat wils qua faciliteiten. De kindjes kunnen heerlijk spelen in een van de speeltuintjes of de dieren bekijken op de kinderboerderij. Zelf kan je op het gemak een boodschap doen in de supermarkt, een boekje lezen voor de tent of misschien wel een bezoekje brengen aan het wellnesscentrum. Verder is er een gezellig restaurant waar overheerlijke gerechten worden geserveerd en er is een snackbar voor als je eens geen zin hebt om te koken. Het overdekte zwembad is vooral tijdens de mindere dagen qua weer een ideale uitkomst voor een gezellige dag vol vermaak. Tijdens de schoolvakanties zorgt het animatieteam voor een dagelijks programma vol sport en spel activiteiten voor iedereen!

Deze website gebruikt cookies, meer info