☰ Menu
 
 

De Paardekreek

Park in het kort


  • Gelegen aan het Veerse Meer
  • Erg geschikt voor watersportliefhebbers
  • Verschillende (water)- activiteiten, waterspeeltuin, grand cafĂ© en meer

Kom vakantie vieren aan het Veerse Meer op De Paardekreek. Een ontzettend leuke camping en villapark voor het hele gezin. Er is hier voor ieder wat wils, voor zowel jong als oud. Ontdek de mooie omgeving op Noord-Beveland, laat de kinderen ravotten in de speeltuinen en kom zelf tot rust aan het water. Ook voor watersportliefhebbers is het hier optimaal genieten. Ervaar het zelf en kom op vakantie naar De Paardekreek! Lees uitgebreide omschrijving.

De Paardekreek Boeken

Check de beste aanbieding bij:

Of check de actuele last minutes

Uitgebreide omschrijving

Camping en villapark De Paardekreek

Kom vakantie vieren aan het Veerse Meer op De Paardekreek. Een ontzettend leuke camping en villapark voor het hele gezin. Er is hier voor ieder wat wils, voor zowel jong als oud. Ontdek de mooie omgeving op Noord-Beveland, laat de kinderen ravotten in de speeltuinen en kom zelf tot rust aan het water. Ook voor watersportliefhebbers is het hier optimaal genieten. Ervaar het zelf en kom op vakantie naar De Paardekreek!

Een vakantie aan het water

De Paardekreek is een erg leuke vakantiebestemming voor als je graag aan het water wilt verblijven. Daarnaast vind je hier rust voor de ouders en vermaak voor de kinderen. Ideaal voor als je graag met je gezin, vrienden of de hele familie op vakantie gaat. De Paardekreek heeft een tal van lodges in diverse types, chalets, trekkershutjes en ook villa’s. Deze liggen verspreid over het park, hetzij aan het water of op een andere mooie plek. Wil je eens op een unieke manier je vakantie doorbrengen, kies dan voor de ‘Cocosweet’. Hier ervaar je het ‘ouderwetse’ kamperen in een nieuw jasje met het comfort van een chalet. Ontzettend leuk en wellicht een idee voor jou!

Ook kun je  op De Paardekreek op ruim opgezette kampeervelden met comfortplaatsen verblijven. Deze zijn standaard voorzien van alle benodigde kampeerfaciliteiten. Natuurlijk heb je de keuze uit diverse plekken zodat je zowel centraal als op een rustig plekje je tent of caravan kunt plaatsen.

De faciliteiten op Camping en Villapark De Paardekreek

Er is ontzettend veel te beleven op de camping. Voor zowel jong als oud is er volop vermaak. De kinderen kunnen heerlijk ravotten in de speeltuinen, krabben vangen, banaan varen en er zijn nog veel meer (water-)activiteiten. Er is ook een grote waterspeeltuin bij De Paardekreek gelegen waar iedereen zich opperbest kan vermaken. Daarnaast is er een gezellig grand café waar je lekker kunt eten met uitzicht op het Veerse Meer. De boodschapjes kan je doen in de supermarkt, er zijn mogelijkheden tot excursies in de omgeving en je kunt er natuurlijk ook zelf op uit trekken om de mooie omgeving te ontdekken. Ook watersporters komen hier helemaal aan hun trekken. Er zijn zeillessen, je kunt er wakeboarden en natuurlijk varen met je eigen bootje!

De Paardekreek Kortingen en aanbiedingen

Wil je graag op vakantie naar Zeeland en lijkt De Paardekreek jou uitermate geschikt? Vergelijk dan de diverse aanbieders die we voor je hebben geselecteerd. Let wel op de bijkomende kosten zoals reserveringskosten, toeristenbelasting en (verplicht) bedlinnen. We wensen je alvast een hele fijne vakantie!

Deze website gebruikt cookies, meer info