☰ Menu
 
 

Parc Ganuenta

Foto van  Parc Ganuenta in Zeeland

Park in het kort


  • Luxe bungalows
  • Een echte Zeeland beleving
  • Zelf bungalows met zwembad

Geniet van de Zeeuwse kust en een enorm luxe bungalow. Parc Ganuenta is een luxe park van Largo Resorts, sommige bungalows beschikken zelfs over een eigen zwembad. Daarnaast is Parc Ganuenta een perfecte uitvalsbasis om Zeeland te verkennen. Lees uitgebreide omschrijving.

Parc Ganuenta Boeken

Check de beste aanbieding bij:

Of check de actuele last minutes

Uitgebreide omschrijving

Uitmuntende luxe aan de Zeeuwse kust

Parc Ganuenta is een splinternieuw park en zoals de meeste veel nieuwe vakantieparken behoort ook Parc Ganuena tot het absolute topsegment qua luxe. Parc Ganuena ligt vlakbij de Zeeuwse kust, in het vissersdorpje Colijnsplaat. Parc Ganuenta is een kleinschalig park, vrijwel zonder centrale faciliteiten. Dit is dan ook niet nodig, want de villa's op het park bieden op zichzelf al enorm veel. Zo bieden alle villa's een eigen sauna, een open landhuiskeuken, whirpool, sunshower en topklasse sanitair. Sommige villa's beschikken zelfs over een inpandig zwembad. Luxere bungalows zul je dus bijna niet vinden. Daarnaast is er in de omgeving van Parc Ganuenta ook enorm veel te doen, natuurlijk is er het strand dat zich bevindt op loopafstand, maar ook vind je in het dorpje Colijnsplaat diverse leuke restaurants.

Kortingen en aanbiedingen Parc Ganuenta

Een echt luxe park, waarin je even niet weet wat je overkomt met zoveel luxe in je bungalow. Ook voor een park waar je zoveel luxe vindt, betaal je natuurlijk liever niet teveel. Ons advies: Vergelijk de prijzen en aanbiedingen van de door ons geselecteerde aanbieders en houdt hierbij rekening met eventuele bijkomende kosten. Op deze wijze vind je gegarandeerd de beste aanbiedingen voor het schitterende Parc Ganuenta. We wensen je alvast een fijne en luxe vakantie in Zeeland toe!

Deze website gebruikt cookies, meer info