☰ Menu
 
 

Ardoercamping Strandpark De Zeeuwse Kust

Ardoer

Park in het kort


Strandpark de Zeeuwse Kust is een kindvriendelijke camping gelegen in Renesse, op Schouwen-Duiveland in de provincie Zeeland. Het hele jaar door kun je genieten van het ultieme strandgevoel, het vakantiepark is namelijk gelegen op 250 meter van het Noordzeestrand. Elk jaargetijde heeft hier zijn charme. Het dorp Renesse ligt op 1500 meter van het Strandpark. Je kunt verblijven op de in 1 van de luxe chalets, strandlodges, of een met je eigen caravan, tent, of camper. De chalets op Strandpark de Zeeuse Kust zijn er erg compleet en ruim voorzien van diverse extra’s. Er is in deze chalets plaats voor 4 t/m 7 personen. Lees uitgebreide omschrijving.

Ardoercamping Strandpark De Zeeuwse Kust Boeken

Check de beste aanbieding bij:

Of check de actuele last minutes

Uitgebreide omschrijving

Strandpark de Zeeuwse Kust

Strandpark de Zeeuwse Kust is een kindvriendelijke camping gelegen in Renesse, op Schouwen-Duiveland in de provincie Zeeland. Het hele jaar door kun je genieten van het ultieme strandgevoel, het vakantiepark is namelijk gelegen op 250 meter van het Noordzeestrand. Elk jaargetijde heeft hier zijn charme. Het dorp Renesse ligt op 1500 meter van het Strandpark. Je kunt verblijven op de in 1 van de luxe chalets, strandlodges, of een met je eigen caravan, tent, of camper. De chalets op Strandpark de Zeeuse Kust zijn er erg compleet en ruim voorzien van diverse extra’s. Er is in deze chalets plaats voor 4 t/m 7 personen.

Faciliteiten Ardoer Strandpark de Zeeuwse Kust

De faciliteiten op Strandpark de Zeeuwse Kust bieden je een ontspannen vakantie. Er is een overdekt zwembad van 10 bij 15 meter aanwezig, met twee peuterbadjes en een glijbaan. Jong en oud kunnen zich hier de hele dag vermaken. Heerlijk tot rust komen doe je in de sauna, infrarood cabine of de whirlpool. Als je nog langer wilt relaxen kan dat tijdens een ontspanningsmassage. In de schoolvakantie is er altijd animatie voor de kinderen en er is zowel een binnen als buiten speeltuin beschikbaar voor de kinderen.

Huisdieren toegestaan op Strandpark de Zeeuwse kust

De hond mag mee op vakantie naar Strandpark de Zeeuwse kust. Op de hele camping zijn huisdieren toegestaan en ook in een aantal chalets. Voor de honden is er rondom het park een grote hondenuitlaatplaats waar de dieren ook heerlijk kunnen spelen om hun energie kwijt te raken. Vakantie voor baas en huisdier vind je op dit park.

Kortingen en aanbiedingen Ardoer Strandpark De Zeeuwse Kust

Strandparks De Zeeuwse Kust is een erg compleet vakantiepark waar flink wat te doen is. Wil je hier verblijven, boek dan voor de laagste prijs. Deze kun je vinden, door even de actuele aanbiedingen van Ardoer te checken, of klik check direct de beschikbaarheid en boek direct.

Reviews

9.6

Anita van Roekel
28-03-2017

Gastvrijheid ten top!

Wat een leuk en net park! Voor kinderen is werkelijk aan alles gedacht, waardoor de ouders ook vakantie hebben. Zeer gastvrij ontvangen bij de receptie met lekkernijen op de balie. Geweldige speeltuin en leuk zwembad. Ontbijt in restaurant was in 1 woord super! Tot op het laatste moment werden er etenswaren etc bijgevuld. Strand zeer dichtbij. Alle faciliteiten op het park keurig onderhouden en vooral schoon! Ik kan dit park zeker aanraden. Genieten ten voeten uit!

Deze website gebruikt cookies, meer info