☰ Menu
 
 

Molecaten Park Wijde Blick

Molecaten
Het binnenzwembad

Park in het kort


  • Overdekt zwembad
  • Vlakbij de kust
  • Eenvoudige, maar prima accommodaties

Vlakbij de kust en voorzien van een overdekt zwembad. In de zomermaanden is dit zwembad vanwege de uitneembare zijkant tevens een soort van buitenbad. Op dit park is veel te doen voor kinderen, daarnaast is dit vanwege de redelijk eenvoudige accommodaties geen heel erg duur park. Molecaten Park Wijde Blick is ideaal voor een voordelige kindervakantie. Lees uitgebreide omschrijving.

Molecaten Park Wijde Blick Boeken

Meestal geboekt via:

Of check de actuele last minutes

Uitgebreide omschrijving

Molecaten Park Wijde Blick

Molecaten Park De Wijde Blick ligt in Zeeland, op tien minuten afstand lopen van het centrum van Renesse waar je veel gezellige restaurantjes kunt vinden. De omgeving van De Wijde Blick is zeer geschikt om te wandelen en fietsen. Je kunt eenvoudig je eigen route samenstellen door het fietsknooppuntensysteem. Als je de kustroutes neemt dan geniet je van de fraaie duingebieden, de rustige landweggetjes en de karakteristieke dorpjes.

Op het vakantiepark kun je verblijven in diverse luxe chalets, maar je kunt ook voor een kinderchalet, een hotelchalet, een trekkershut of een kampeerbungalow kiezen. Daarnaast kun je ook kamperen op dit vakantiepark.

Faciliteiten Molecaten Park Wijde Blick

De Wijde Blick beschikt over een overdekt zwembad. Vroeg in de ochtend is het zwembad geopend om baantjes te trekken, de rest van de dag is het zwembad ook voor sport, spel en watervermaakvermaak geopend. In de zomermaanden kan de zijkant van het zwembad open, je kan dan buiten op de ligweide genieten van de zon. Het grote zwembad is 18 bij 9 meter en is 1.40m diep. Er is een ‘snelle’ glijbaan aanwezig met een lengte van 25 m. Voor de peuters en kleuters is er een speciaal zwembad van 10-30 cm diep. De hele familie kan gebruik maken van Familie Fun. Hier is een biljarttafel aanwezig, net als een air-hockeyspel en nog veel meer leuke spelen, zodat je je met het hele gezin ook binnen kunt vermaken, mocht het een keer regenen. Op het park is ook een podium, hier worden regelmatig musicals en theatershows gegeven door het animatieteam.

Kortingen en aanbiedingen Molecaten Park Wijde Blick

Molecaten Park De Wijde Blick is een gezellig familiepark waar je gedurende ieder seizoen genoeg faciliteiten hebt waar je met het hele gezin gebruik van kunt maken. Ben jij op zoek naar de beste aanbieding ? Vergelijk dan de aanbiedingen, prijzen en acties van de door ons geselecteerde aanbieders voor dit vakantiepark, of bekijk de Molecaten aanbiedingen voor een scherpe actie, waarmee je dit vakantiepark voordelig kunt boeken.

Deze website gebruikt cookies, meer info