Meer dan 600 vakantieparken
☰ Menu
 
 

Roompot De Soeten Haert

Renesse, Zeeland

Roompot Vakanties

Park in het kort


1 van de prachtige Nederlandse vakantieparken met een ligging direct aan zee. Roompot De Soeten Haert is dan ook bij uitstek geschikt als je een strandliefhebber bent, want het park ligt slechts 500 meter van het strand aan de rand van de bekende Zeeuwse badplaats Renesse. Er is dan ook heel erg veel te doen in de directe omgeving van die recreatiepark, zoals diverse watersporten, vissen en natuurlijk een rondje hardlopen langs het strand. In de omgeving vind je veel leuke horeca gelegenheden. Tevens is de natuur schitterend, met haar duinen, stranden, maar ook bossen. Je kan hier niet alleen uitstekend van het strand genieten, maar ook diverse wandel- en fietstochten ondernemen. Lees uitgebreide omschrijving.

Roompot De Soeten Haert Boeken

Meestal geboekt via:

Of check de actuele last minutes

Luchtfoto van Roompot De Soeten Haert

Roompot Recreatiepark De Soeten Haert

1 van de prachtige Nederlandse vakantieparken met een ligging direct aan zee. Roompot De Soeten Haert is dan ook bij uitstek geschikt als je een strandliefhebber bent, want het park ligt slechts 500 meter van het strand aan de rand van de bekende Zeeuwse badplaats Renesse. Er is dan ook heel erg veel te doen in de directe omgeving van die recreatiepark, zoals diverse watersporten, vissen en natuurlijk een rondje hardlopen langs het strand. In de omgeving vind je veel leuke horeca gelegenheden. Tevens is de natuur schitterend, met haar duinen, stranden, maar ook bossen. Je kan hier niet alleen uitstekend van het strand genieten, maar ook diverse wandel- en fietstochten ondernemen.

Geniet van een heerlijke maaltijd in de eetcafé

Faciliteiten op Recreatiepark De Soeten Haert

Qua faciliteiten is Roompot De Soeten Haert zeker geen vakantiepark dat rijk is voorzien. Het park moet het voornamelijk hebben van de mooie villa's en de prachtige strandligging. Wel vind je op het park een minimarkt, animatieteam en Koos Kids Club, fietsenverhuur en speeltuinen. Tevens zijn  er ook een eetcafé en snackbar op het park aanwezig. Wil je toch gebruik maken van een subtropisch zwembad. Dan kun je gratis gebruik maken van het subtropische zwembad op Roompot Beach Resort. Hetzelfde geldt voor het overdekte zwembad van Roompot Zeeland Village.

Sfeerimpressie van het park

Kortingen en aanbiedingen Roompot De Soeten Haert

Roompot De Soeten Haert biedt betrekkelijk weinig faciliteiten, maar wel erg mooie villa's en een prachtige ligging. De prijzen voor dit park zijn doorgaans behoorlijk scherp, maar dat neemt niet weg dat je het liefste boekt met maximale korting. De beste aanbiedingen voor dit park vind je hoogstwaarschijnlijk tussen de kortingscodes, of de actuele kortingen en aanbiedingen van Roompot Vakanties. Tevens is het raadzaam de aanbiedingen van de diverse aanbieders die we voor dit park voor je hebben geselecteerd te bekijken. Houdt hierbij wel rekening met bijkomende kosten, zoals reserveringskosten, schoonmaakkosten, toeristenbelasting en eventueel verplicht bedlinnen. We hopen dat je een fijne strandvakantie zult hebben op Roomot Recreatiepark De Soeten Haert!

Deze website gebruikt cookies, meer info