☰ Menu
 
 

Landal Strand Resort Nieuwvliet-Bad

Landal GreenParks

Park in het kort


  • Erg mooie, luxe bungalows
  • Dichtbij de Zeeuwse kust
  • Kindvriendelijk park met veel voorzieningen

Slechts 1 km van de kust. Erg mooie bungalows en veel faciliteiten. Op Landal Strand Resort Nieuwvliet-Bad vind je o.a. een overdekt zwembad, met bruisbank en andere leuke extra's. Voor de kinderen is er een leuke speelzolder, Bollo Club en tal van andere leuke extra's. De bungalows zijn van hoog niveau. Naast luxe varianten vind je hier ook hoevewoningen en boerderijen. Vanaf dit park beleef je Zeeland in luxe. Lees uitgebreide omschrijving.

Landal Strand Resort Nieuwvliet-Bad Boeken

Check de beste aanbieding bij:

Of check de actuele last minutes

Uitgebreide omschrijving

Landal Strand Resort Nieuwvliet Bad, familiepark in Zeeland

Een modern vakantiepark met een prachtige ligging vlak aan zee. Qua bungalows behoort dit park tot het hogere segment. Daarnaast heb je de keuze uit erg verschillende bungalows. Een park met flink wat faciliteiten, waaronder een overdekt zwembad en een speelzolder. Hiermee is Landal Strand Resort Nieuwvliet-Bad echt een familiepark. De omgeving zorgt voor veel mogelijkheden om uitstapjes te maken. De steden Vlissingen en Middelburg liggen in de buurt van het park.

Moderne, luxe bungalows

Een boerderij, een hoeve, of een bungalow. Op Landal Strand Resort Nieuwvliet-Bad heb je de keuze. De bungalows zijn er in 3 luxe gradaties. Comfort, luxe en extra luxe. In de comfort varianten vind je alles wat je nodig hebt en zelfs meer dan dat. De luxe en extra luxe varianten beschikken daarnaast ook nog eens over uitgebreide wellness faciliteiten. Tevens kun je ook nog kiezen voor een speciale kinderbungalow. Deze zijn voorzien van een babybad, commode, en meer. De bungalows zijn onderling behoorlijk verschillend. Je vindt dus altijd wel een bungalow die bij je past. Het niveau van de accommodaties is werkelijk heel erg hoog!

Faciliteiten op Landal Strand Resort Nieuwvliet-Bad

Vanwege de ligging vlakbij het strand van Nieuwvliet-Bad al een echt familiepark, maar ook vanwege de faciliteiten. Je vindt op het park een zwembad met peuterbad en bruisbad, maar ook een speelzolder waar de kinderen zich heerlijk kunnen vermaken. Lekker springen kan op de airtrampoline, of spelen met het trekvlot, waterspeeltoestel, de vele speelattributen en alle andere leuke zaken die Strand Resort Nieuwvliet-Bad rijk is. Als je geen zin hebt om te koken, vind je op het park ook nog “Restaurant Heerlyckheid” met terras en snackafhaalpunt. Kortom: Alle ingredienten zijn aanwezig op Landal Strand Resort Nieuwvliet-Bad voor een heerlijke familievakantie in Zeeland.

De omgeving van het park

In de omgeving van het park is ook erg veel te doen. Vlakbij vind je Speelboerderij Pierewiet. Deze speelboerderij staat bekend als de leukste van Zeeuws Vlaanderen. In Vlissingen vind je Het Arsenaal en in Sluis Toversluis Family Fun Parc. Tevens biedt de omgeving vele bezienswaardigheden en andere leuke toeristische attracties. Het is bijna wel zeker dat je tijd tekort komt om alles te zien. Zeker als je houdt van het strand, want die vind je op loopafstand van het park. Lekker zonnen of uitwaaien is een erg goed idee tijdens een verblijf op Landal Strand Resort Nieuwvliet-Bad.

Kortingen en aanbiedingen Landal Strand Resort Nieuwvliet-Bad

Een zeer compleet familiepark aan de Zeeuwse kust, met prachtige bungalows en voldoende faciliteiten. Natuurlijk boek je een park als dit het liefst tegen de scherpste prijs. Ons advies: Check eerst de actuele kortingen en aanbiedingen van Landal GreenParks. Daarnaast kun je ook de prijzen vergelijken van de door ons geselecteerde aanbieders. Houdt rekening met bijkomende kosten, als reserveringskosten, toeristenbelasting en bedlinnen. We wensen je een fijn verblijf toe op het luxe Landal Strand Resort Nieuwvliet-Bad!

Deze website gebruikt cookies, meer info