☰ Menu
 
 

Landal Resort Haamstede

Landal GreenParks

Park in het kort


  • Op ca. 3km van het strand
  • Erg mooie bungalows
  • Bosrijk gebied

Vlakbij bos en strand vind je Landal Resort Haamstede. Een echt familiepark dat vanwege de ligging erg geschikt is voor strandliefhebbers. Op het park is geen zwembad aanwezig, maar op 15 minuten rijden vind je een subtropisch zwembad. Naast het park vind je Sportcentrum Westerschouwen. Hier vind je naast veel sport en spel ook van april t/m augustus de Kinderkermis. De bungalows op het park staan garant voor een comfortabel, of zelfs erg luxe verblijf in de Zeeuwse natuur. Lees uitgebreide omschrijving.

Landal Resort Haamstede Boeken

Check de beste aanbieding bij:

Of check de actuele last minutes

Uitgebreide omschrijving

Landal Resort Haamstede aan de Zeeuwse kust

Een autovrij park met luxe bungalows op 3 km van het Noordzeestrand. Landal Resort Haamstede is met name geschikt voor strandliefhebbers, wandelaars en fietsers. Qua accommodaties staat dit park op heel hoog niveau. Dit Zeeuwse park biedt niet heel erg veel faciliteiten, maar zowel voor jong en oud zijn er wel wat zaken aanwezig. De omgeving voorziet daarnaast in erg veel mogelijkheden voor leuke uitstapjes, zowel op het gebied van bezienswaardigheden, als vermaak voor kinderen. Kortom: Een park in het hogere segment, voorzien van luxe, royale bungalows vlakbij de kust.

Prachtige bungalows op Landal Resort Haamstede

De schitterende bungalows op dit park zijn wellicht de belangrijkste reden om hier de vakantie door te brengen. Veel beter dan op Resort Haamstede zul je het niet snel treffen. Alle bungalows zijn behoorlijk ruim opgezet en zelfs het meest eenvoudige type biedt al flink wat luxe, zoals een vaatwasser, combimagnetron, senseo, boxspring bedden etc. De luxe types beschikken daarnaast ook nog eens over een sauna en een sunshower. Er is slechts 1 bungalowtype(4B) dat van buiten wellicht een wat minder luxe uitstraling heeft, maar eenmaal binnen is daar niets meer van te merken. De bungalows op Landal Resort Haamstede bieden plaats aan 2 t/m 12 personen. De bungalows voor 2 personen zijn overigens ideaal voor een romantisch weekendje samen weg. Je vindt in deze bungalows alle luxe, zoals een sauna, sunshower en een ligbad. Alle bungalows zijn behoorlijk royaal.

Faciliteiten op Landal Resort Haamstede

Landal Resort Haamstede zet vooral in op luxe en de prachtige omgeving. Alleen in de zomer is er fun & entertainment team aanwezig om de kinderen te vermaken. Daarnaast is er een speeltuin en in het hoogseizoen is Kinderkermis 't Kraayenest geopend. Een zwembad is op Resort Haamstede niet aanwezig, maar wel vind je in de omgeving van het park een uitgebreid subtropisch zwembad. Via de receptie kun je hier met korting naartoe. Naast Resort Haamstede vind je een sportcentrum. Hier kun je gebruik maken van het indoorbadmintomveld, het basketbalveld, de sportzaal, het volleybalveld, de midgeltgolfbaan, de indoortennisbanen en de bowlingbanen. Ook belangrijk: Het Noordzeestrand ligt op slechts 3 km! Op en vlak naast het park zijn diverse restaurants te vinden. Tip: Geniet van de vers gevangen vis.

Kortingen en aanbiedingen Landal Resort Haamstede

Met het hele gezin genieten van een vakantie vlakbij het strand, lekker wandelen en fietsen en genieten van een autovrij vakantiepark? Bekijk dan de beste aanbiedingen voor Landal Resort Haamstede op onze Landal kortingenpagina. We hopen dat je een fijn verblijf zult hebben op dit luxe vakantiepark aan de Zeeuwse kust.

Deze website gebruikt cookies, meer info