Meer dan 600 vakantieparken
☰ Menu
 
 

Landal Residence 't Hof van Haamstede

Landal GreenParks

Park in het kort


Dichtbij het strand en natuurgebied De Zepeduinen vind je Landal Résidence 't Hof van Haamstede. Een kleinschalig vakantiepark, bestaande uit 24 hoevewoningen en 8 appartementen. Deze laatste bevinden zich in een statig Heerenhuis, waar je ook de wellness faciliteiten van dit park kunt vinden, bestaande uit een aantal traditionele sauna's, infraroodsauna en een stoom/douchecabine. Indien je tijdens je vakantie op Landal Résidence 't Hof van Haamstede sportief bezig wilt zijn, kun je terecht in het nabijgelegen sportcentrum. Hier vind je tennisbanen, bowlingbanen een sportzaal en tal van andere zaken. Lees uitgebreide omschrijving.

Landal Residence 't Hof van Haamstede Boeken

Check de beste aanbieding bij:

Of check de actuele last minutes

Uitgebreide omschrijving

Landal Résidence 't Hof van Haamstede

Dichtbij het strand en natuurgebied De Zepeduinen vind je Landal Résidence 't Hof van Haamstede. Een kleinschalig vakantiepark, bestaande uit 24 hoevewoningen en 8 appartementen. Deze laatste bevinden zich in een statig Heerenhuis, waar je ook de wellness faciliteiten van dit park kunt vinden, bestaande uit een aantal traditionele sauna's, infraroodsauna en een stoom/douchecabine. Indien je tijdens je vakantie op Landal Résidence 't Hof van Haamstede sportief bezig wilt zijn, kun je terecht in het nabijgelegen sportcentrum. Hier vind je tennisbanen, bowlingbanen een sportzaal en tal van andere zaken.

Accomodaties op Landal Résidence 't Hof van Haamstede

Je hebt op Landal Résidence 't Hof van Haamstede de keuze uit zogenaamde hoevewoningen en appartementen die gelegen zijn in het statige heerenhuis. De Hoevewoningen zijn beschikbaar voor 4, of 6 personen. de 4 persoonsuitvoering is een luxe uitvoering en beschikt over o.a. een privé sauna en een zonnebank, maar ook de 6 persoons comfort versie biedt al de nodige luxe met bijvoorbeeld een afwasmachine, combimagnetron en een flatscreen tv. Overigens tref je deze zaken ook aan in de 4 persoons appartementen waarvan er 8 stuks beschikbaar zijn op het park.

Kortingen en aanbiedingen Landal Résidence 't Hof van Haamstede

Op zoek naar een scherpe aanbieding voor Landal Résidence 't Hof van Haamstede? Check dan eerst de actuele acties van Landal GreenParks. De kans is groot dat je hier een aanbieding vindt waar je flink je voordeel mee zal doen. Tevens kun je natuurlijk ook de prijzen vergelijken van de door ons geselecteerde aanbieders. Houdt hierbij wel rekening met reserveringskosten, kosten voor bedlinnen, toeristenbelasting en mogelijk andere bijkomende kosten.

Deze website gebruikt cookies, meer info