☰ Menu
 
 

Ardoercamping Camping International

Nieuwvliet, Zeeland

Ardoer

Park in het kort


  • Ligt in West Zeeuws Vlaanderen
  • Op 2 km afstand vindt je het schoonste strand van Nederland
  • Techniekzolder, buitenspeeltuin Pierewiet en meer faciliteiten

Camping International ligt in West Zeeuws Vlaanderen, het vakantiepark is gelegen op twee km afstand van het schoonste strand van Nederland. De camping ligt aan de rand van het dorpje Nieuwvliet, dit valt onder de gemeente Sluis. Andere dorpen in de omgeving zijn Breskens, Terneuzen en Hulst. Deze gezellige dorpen zijn zeker een bezoek waard! Ook België ligt op een steenworp afstand, een dagje Brugge, Gent of Knokke? Voor jong en oud altijd een plezierig uitstapje. Op de camping kun je genieten van verschillende verblijfsmogelijkheden. Je kunt een tentbungalow kiezen, een chalet voor 4 of 6 personen, vakantiehuis Pierewit, een chalet plus voor 4 personen of een chalet plus voor 6 personen. Welk verblijf heeft jouw voorkeur? Bekijk het aanbod, maak een keuze en boek je vakantieverblijf. Lees uitgebreide omschrijving.

Ardoercamping Camping International Boeken

Check de beste aanbieding bij:

Of check de actuele last minutes

Strand nabij Ardoercamping Camping International

Ardoer Camping International

Camping International ligt in West Zeeuws Vlaanderen, het vakantiepark is gelegen op twee km afstand van het schoonste strand van Nederland. De camping ligt aan de rand van het dorpje Nieuwvliet, dit valt onder de gemeente Sluis. Andere dorpen in de omgeving zijn Breskens, Terneuzen en Hulst. Deze gezellige dorpen zijn zeker een bezoek waard! Ook België ligt op een steenworp afstand, een dagje Brugge, Gent of Knokke? Voor jong en oud altijd een plezierig uitstapje. Op de camping kun je genieten van verschillende verblijfsmogelijkheden. Je kunt een tentbungalow kiezen, een chalet voor 4 of 6 personen, vakantiehuis Pierewit, een chalet plus voor 4 personen of een chalet plus voor 6 personen. Welk verblijf heeft jouw voorkeur? Bekijk het aanbod, maak een keuze en boek je vakantieverblijf.

Buiten kinderzwembad

Faciliteiten Camping International

Op Camping International kunnen de kinderen volop genieten van de buitenspeeltuin Pierewiet, hierbij is ook een skelterbaan aanwezig, net als een kabelbaan en trampolines. Er is ook een dierenwei waar kinderen dagelijks om half negen de dieren mee mogen voeren. Het vakantiepark heeft ook een techniekzolder. Hier mag je figuurzagen, plexiglas buigen en piepschuim snijden. Voor jonge technici onder ons, een erg leuke en zinvolle aanvulling op de vakantie! Geen enkel kind zal zich op deze camping vervelen. Zelfs zonder hun computer zijn de kinderen op deze camping tevreden door het grote aanbod van interessante activiteiten.

Mooi strand nabij Ardoercamping Camping International

Omgeving Ardoer Camping International

De omgeving van Ardoer Camping International heeft veel te bieden, er zijn volop stranden in de buurt, maar ook mooie natuurgebieden waar je kunt wandelen. Natuurgebied het Zwin is schitterend, maar ook de Blikken, het Verdronken land van Saefthinge zijn de moeite waard en woorden kunnen hun schoonheid niet beschrijven. In de omgeving zijn voor de kinderen ook een aantal zwembaden en speeltuinen, waar zij zich volop zullen vermaken. Er is ook een struisvogelboerderij in de buurt en je kunt een boottocht maken naar de zeehonden in de Westerschelde. Zoals je kunt lezen is er voor jong en oud genoeg te beleven in Zeeland! Wat een diversiteit! Iedereen komt ogen tekort om al dat moois te bekijken. Hoelang ben je van plan om te boeken?

Tips in de omgeving
Grote trampoline op Ardoercamping Camping International

Kortingen en aanbiedingen Ardoer Camping International

Ardoer Camping International in Nieuwvliet Nederland is een camping met veel leuke faciliteiten zowel op de camping als in de omgeving. Wil je deze camping boeken met korting, bekijk dan eens de aanbiedingen van Ardoer. Hier kun je regelmatig flink je voordeel mee doen.

Deze website gebruikt cookies, meer info