☰ Menu
 
 

Vakantiepark Hessenheem

Markelo, Overijssel

BoekUwBuitenHuis.nl
1 van de bungalows op Hessenheem

Park in het kort


  • Prachtige, moderne bungalows
  • Mooie ligging tussen Salland en de Achterhoek
  • Voorzien van buitenzwembad, speeltuin en tennisbaan

Schitterende, moderne bungalows in het groen. De prachtige stijl van deze bungalow is dan ook echt een heel sterk punt van dit park. Daarnaast is de ligging erg mooi. Je zit op Vakantiepark Hessenheem dan ook vlakbij de Achterhoek en de Sallandse Heuvelrug. Qua faciliteiten geen heel rijk bedeeld park. Wel vind je er een buitenzwembad met peuterbad, een speeltuin en een tennisbaan. Lees uitgebreide omschrijving.

Vakantiepark Hessenheem Boeken

Meestal geboekt via:

Of check de actuele last minutes

Speeltuin

Vakantiepark Hessenheem in Markelo

Dit vakantiepark ligt in Markelo, 12 van de oudste dorpen van Twente. Het park heeft qua uitstapjes in de natuur een ideale ligging. Vlakbij vind je zowel Salland, als de Achterhoek. Daarnaast biedt ook de directe omgeving van Vakantiepark Hessenheem veel mogelijkheden voor leuke uitstapjes. Het park zelf biedt een aantal faciliteiten, maar niet heel erg veel. Sterkste punt volgens ons zijn toch echt wel de moderne bungalows. Deze zijn zowel van binnen, als van buiten schitterend!

Buitenzwembad

Faciliteiten: Buitenzwembad, speeltuin en tennisbaan

Met een buitenzwembad, tennisbaan en een speeltuin is dit park niet heel rijk uitgerust qua faciliteiten. Echter is er in de zomer wel veel vermaak te vinden. In de winter ligt dit iets anders, maar in de omgeving is wel erg veel te doen. Dit maakt veel goed. Ga je voor rust, ruimte en natuur. Dan is dit wellicht ook echt het park dat je zoekt,

1 van de bungalows op Hessenheem

Luxe, moderne vakantiehuizen

Wat ons betreft het sterkste punt van dit park: De prachtige, moderne vakantiehuizen. Ideaal voor als je in het groen wilt verblijven met een gevoel van luxe. Zowel binnen, als buiten zijn de vakantiebungalows op Hessenheem bijzonder smaakvol. Daarnaast biedt het interieur ook heel erg veel gemak. Relaxen en genieten? Aan de bungalows zal het op dit park niet liggen.

Bekijk alle bungalows
Receptie

Kortingen en aanbiedingen voor Vakantiepark Hessenheem

Lekker voordelig in luxe verblijven vlakbij de Achterhoek en de Sallandse Heuvelrug? Dan is boeken op Vakantiepark Hessenheem een goed idee. Mits je niet op zoek bent naar een park dat in de winter veel kindervermaak biedt. Op zoek naar de beste prijs voor dit park? Check dan de actuele acties en aanbiedingen van de door ons geselecteerde aanbieders. Houdt rekening met mogelijk bijkomende kosten. Meestal zijn dit reserveringskosten, toeristenbelasting en bedlinnen. Wij wensen je in ieder geval een fijne vakantie in het Overijsselse Markelo!

Deze website gebruikt cookies, meer info