☰ Menu
 
 

Buitenplaats Holten

Rijssen-Holten, Overijssel

Buitenplaats Holten

Park in het kort


  • Vlakbij De Sallandse Heuvelrug
  • Veel te doen in de regio
  • Modern ingerichte accommodaties

Een verwarmd buitenzwembad, kinderboerderij en speeltuin. Op Buitenplaats Holten vermaken de kinderen zich in de groene natuur. Dit is dan ook echt een park dat je kiest als je van de natuur houdt en niet een park dat bomvol is van de vele faciliteiten. In de buurt vind je De Sallandse Heuvelrug en vele mogelijkheden voor uitstapjes. Daarnaast zijn de accommodaties compleet ingericht en voorzien van een modern interieur. Lees uitgebreide omschrijving.

Buitenplaats Holten Boeken

Meestal geboekt via:

Of check de actuele last minutes

Genieten van de natuur op Buitenplaats Holten

Met De Sallandse Heuvelrug op steenworp afstand is Buitenplaats Holten echt een natuurpark. Kom je hier om te wandelen, of te fietsen, dan kom je tijd tekort. Ook biedt de regio veel leuk uitstapjes en vind je in dit deel van Nederland leuke steden als Deventer en Enschede. Qua faciliteiten niet het meest rijk voorziene park, maar toch kunnen de kinderen zich hier wel vermaken. Qua accommodaties vind je een ruim aanbod aan verschillende modern ingerichte bungalows

Verwarmd buitenzwembad, kinderboerderij en speeltuin

Een park dat het vooral moet hebben van de omgeving. Dus geen lange opsomming van vele faciliteiten. Wel is er een verwarmd buitenzwembad, trek hier lekker een paar baantjes, of ga zonnen op het terras. Daarnaast bieden de speeltuin en de kinderboerderij een leuk aantal uurtjes vakantievermaak. De onbijtservice van Buitenplaats Holten is overigens een aanrader! 

Veel soorten accommodaties, sommigen aan het water

Je vindt op dit park een flink aantal verschillende soorten accommodaties. De meesten zijn vrij compleet ingericht, met onder meer een vaatwasser en een combimagnetron. Daarnaast vind je hier vrijwel altijd een modern interieur. Enkele types zijn wat eenvoudiger ingericht. Daarnaast zijn er ook safaritenten beschikbaar. Deze zijn overigens best luxe voor een tent, want je vindt hier boxspring bedden en gratis wifi.

Bekijk alle bungalows

De Sallandse Heuvelrug

Als je ons zou vragen voor wie dit park bij uitstek geschikt is, hoeven we niet lang te twijfelen: Natuurliefhebbers. De regio van De Sallandse Heuvelrug is dan ook werkelijk schitterend. Naast genieten van het vele groen, kun je hier in de buurt ook genieten van het water. Ga bijvoorbeeld met een bootje varen op De Regge. Daarnaast is er in deze regio voor de kinderen ook enorm veel te doen.

Tips in de omgeving

Kortingen en aanbiedingen Buitenplaats Holten

Genieten van de natuur tegen maximale korting. Daar zijn vast liefhebbers voor te vinden. We hebben goed nieuws. Op Buitenplaats Holten zit je helemaal goed. De natuur in deze regio is schitterend. De accommodaties zijn goed. Daarnaast is dit niet 1 van de duurste parken. Wil je met maximaal voordeel boeken. Boek dan een last minute, of andere aanbieding. We hopen dat je een fijne vakantie zult hebben in deze groene omgeving!

Deze website gebruikt cookies, meer info