☰ Menu
 
 

Roompot Vakantiepark Hellendoorn

Roompot Vakanties

Park in het kort


Een gezellig en kleinschalig vakantiepark, op een erg mooie locatie. Vakantiepark Hellendoorn ligt zoals de naam al doet vermoeden in het plaatsje Hellendoorn in Overijssel. Een omgeving waar erg veel te doen is. Je zit er niet ver van de Duitse grens en daarbij zijn er diverse leuke steden dicht in de buurt. Klein nadeel van deze locatie is dat je een aantal kilometer moet rijden om op een snelweg te komen, zodat je iets langer bezig bent om op leuke plekjes iets verder weg te komen. In de directe omgeving vind je naast diverse musea uiteraard Avonturenpark Hellendoorn. Tevens zijn er leuke restaurants, winkels en talrijke fietsroutes in de buurt van het park. Op het park verblijf je in 1 van de schitterende bungalows, waar je niet snel iets tekort zult komen. Lees uitgebreide omschrijving.

Roompot Vakantiepark Hellendoorn Boeken

Meestal geboekt via:

Of check de actuele last minutes

Uitgebreide omschrijving

Vakantiepark Hellendoorn aan de Sallandse Heuvelrug

Een gezellig en kleinschalig vakantiepark, op een erg mooie locatie. Vakantiepark Hellendoorn ligt zoals de naam al doet vermoeden in het plaatsje Hellendoorn in Overijssel. Een omgeving waar erg veel te doen is. Je zit er niet ver van de Duitse grens en daarbij zijn er diverse leuke steden dicht in de buurt. Klein nadeel van deze locatie is dat je een aantal kilometer moet rijden om op een snelweg te komen, zodat je iets langer bezig bent om op leuke plekjes iets verder weg te komen. In de directe omgeving vind je naast diverse musea uiteraard Avonturenpark Hellendoorn. Tevens zijn er leuke restaurants, winkels en talrijke fietsroutes in de buurt van het park. Op het park verblijf je in 1 van de schitterende bungalows, waar je niet snel iets tekort zult komen.

Faciliteiten op Vakantiepark Hellendoorn

Ondanks dat Vakantiepark Hellendoorn niet echt een heel groot park is, is het vakantiepark qua faciliteiten wel erg compleet. Zo is er een overdekt zwembad, met een peuterbad voor de kleintjes, een sauna en een snelbruiner, een tennisbaan en ook voor de kinderen is er erg veel te doen, met een kinderclub, kinderspeelhoek, recreatieprogramma tijdens de schoolvakanties en zijn er diverse speeltuinen en speelvijvers met een strandje eromheen. Erg leuk ook om een bungalow te kiezen direct aan 1 van deze vijvers. De kans dat je zo'n bungalow vindt is erg groot, want een groot deel van de bungalows zijn om deze vijvers heen gebouwd.

Kortingen en aanbiedingen Vakantiepark Hellendoorn

Al zin om de vakantie door te brengen op Vakantiepark Hellendoorn? De scherpste prijs vind je doorgaans door even de aanbiedingen van Hogenboom Vakantieparken te checken. De kans is groot dat je een leuke aanbieding gaat vinden die bij je past. Verder kun je natuurlijk ook even kijken wat de diverse aanbieders die we op deze pagina voor je hebben verzameld te bieden hebben. Klik op de aanbieders en vergelijk het aanbod. Tip: Houdt hierbij wel rekening met reserveringskosten, toeristenbelasting en eventueel verplicht bedlinnen.

 

Deze website gebruikt cookies, meer info