☰ Menu
 
 

Roompot Recreatiepark De Tolplas

Roompot Vakanties

Park in het kort


Recreatiepark De Tolplas is gelegen in de prachtige Twentse omgeving. Het park ligt aan het water en is hiermee uitermate geschikt voor watersporters, vissers e.d. Ook natuurliefhebbers zullen het erg naar hun zin hebben op Recreatiepark De Tolplas, het park grens namelijk aan Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug. Lees uitgebreide omschrijving.

Roompot Recreatiepark De Tolplas Boeken

Meestal geboekt via:

Of check de actuele last minutes

Uitgebreide omschrijving

Recreatiepark De Tolplas in Hoge Hexel

Recreatiepark De Tolplas is gelegen in de prachtige Twentse omgeving. Het park ligt aan het water en is hiermee uitermate geschikt voor watersporters, vissers e.d. Ook natuurliefhebbers zullen het erg naar hun zin hebben op Recreatiepark De Tolplas, het park grens namelijk aan Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug.

Faciliteiten op Recreatiepark De Tolplas

Op De Tolplas vindt u flink wat faciliteiten, zoals een boodschappenservice, krantenkiosk, strand, restaurant, snackbar, strandpaviljoen en heel wat sportieve faciliteiten, waaronder ook erg veel voor watersporters.

Kortingen en prijzen Recreatiepark De Tolplas

Wilt u Recreatiepark De Tolplas boeken voor de laagste prijs? Vergelijk dan het aanbod van de door ons geselecteerde aanbieders en u boekt altijd tegen de gunstigste prijzen.

Deze website gebruikt cookies, meer info